Blog posts

Mine 20 favorit fryseretter

Mine 20 favorit fryseretter

Hverdagsmad, SU venlige retter, Tips & Tricks, Velkommen i mit køkken

Mine 20 favorit fryseretter

Med mine 20 favorit fryseretter håber jeg at imødekomme mange af Jer, der ligesom jeg indimellem har svært ved at nå det hele i den travle hverdag med arbejde, børn, praktiske gøremål og fritidsinteresser. At lave hjemmelavede færdigretter til fryseren er noget, jeg har praktiseret altid. Laver jeg fryseegnet aftensmad, er det generelt altid store portioner, så der også er til fryseren.

Som nogle har bemærket fra mine Instagram-stories, har jeg været ekstra flittig i køkkenet de seneste uger, hvor jeg netop har produceret mange af mine favoritretter til fryseren. Jeg er stor fortaler for et godt og frisklavet måltid mad – herom kan der vist ikke hejses tvivl, men ind imellem er der bare de der hektiske dage, du ved – så er sådan en omgang hjemmelavet færdigret altså værdsat! Jeg har også tænkt mig at medbringe mine favorit fryseretter på skiferien, så slipper jeg nemt, om aftenen hvor jeg stensikkert er træt efter en sjov dag på pisterne. 

Opbevaring af fryseretter på frost

 • Fryseposer, gerne 6 Liters
 • Bøtter med låg
 • Foliebakker med låg er gode til tærter, lasagne, mousakka og  bøf med løg
 • Fryseretterne har en holdbarhed på omkring 3 måneder ved minus 18 grader

Optøning og tilberedelse

 • Tø op i køleskabet dagen – på de dage hvor man ikke lige har været helt så forudseende, kan retterne sagtens varmes ved svag varme over længere tid.
 • Opvarmes i ovn eller på komfur i en gryde, gennemvarmes
 • Imens fryseretten opvarmes, laver du tilbehøret. Det kan være ris, pasta, kartofler, bulgur eller grillede grøntsager, brød, mos eller salat   

Der er mange retter, der er særligt fryseegnede, og jeg er sikker på, at de fleste har deres egne vante klassikere, men hvorfor ikke prøve nogle nye? Lasagne, boller i karry, Italienske kødboller i tomatsauce, bøf med løg (i foliebakke med sovs), frikadeller og pølsehorn er også blandt mine favoritter, men jeg tænker, at de hører til på repertoiret hos de fleste. Her får du mine særligt udvalgte 20 favoritter.  

Mine 20 favorit fryseretter

Lasagne

Lækker lasagne

 
 KyllingefrikasséMine 20 favorit fryseretter
MoussakaMine 20 favorit fryseretter
Grøn thaisuppeMine 20 favorit fryseretter
Høns i aspargesMine 20 favorit fryseretter
kartoffelsuppeMine 20 favorit fryseretter
 
RistaffelMine 20 favorit fryseretter
MadtærterMine 20 favorit fryseretter
Hjemmelavede ravioli med osso buko

Kylling i karryMine 20 favorit fryseretter
KødsauceMine 20 favorit fryseretter
Minestronesuppe Mine 20 favorit fryseretter
GullashMine 20 favorit fryseretter
Italienske kødboller i tomatsauce

Italienske kødboller i tomatsauce

EnebærgrydeMine 20 favorit fryseretter
Chicken tikka masalaMine 20 favorit fryseretter
Hjemmelavede forårsrullerMine 20 favorit fryseretter
NaanbrødMine 20 favorit fryseretter
Chili con carneMine 20 favorit fryseretter
OksekødssuppeMine 20 favorit fryseretter
Har du nogle favorit fryseretter?

Rigtig go appetit!

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

5 Comments

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.