Blog posts

Tip til en god, sjov og anderledes familieferie

Tip til en god, sjov og anderledes familieferie

Ferie og rejsebeskrivelser

Tip til en god, sjov og anderledes familieferie 

Rema 1000 FamilieCamp

Står du og mangler et tip til en god, sjov og anderledes familieferie, er du havnet rette sted. Har du hørt om REMA 1000 FamilieCamp? Jeg faldt tilfældigvis over en video om konceptet på Facebook – annoncen fangede straks min opmærksomhed, det er simpelthen et genialt tilbud til familier, der ønsker en sjov og aktiv ferie tæt på hjemmet med de bedste muligheder for at få nogle gode fælles oplevelser og en masse kvalitetstid sammen. Derfor vil jeg tippe dig om denne lidt anderledes men super fede ferieform, der matcher mange forskellige familiekonstellationer – måske er dette lige noget for dig og din familie ?

Sommerferieplaner

Herhjemme har vi for èn gang skyld ikke planlagt sommerferien i år – noget vi ellers har for vane at booke og planlægge allerede i december/januar måned, hvor udvalget er størst og priserne bedst. Sådan bliver det imidlertid ikke i år, for jeg er kommet til at give håndslag på, at vi i år kører spontan ferie. Det betyder, at vi venter med alt hvad der hedder planlægning til ferien starter. Det skal jeg lige vænne mig til, og jeg kan godt afsløre, at det kribler i mig – jeg kan næsten ikke holde tanken ud om, at skulle undvære fornøjelsen ved at researche, planlægge og i det hele taget dét at gå og glæde mig til alt det ferien byder på. I sommerferien har vi typisk 4-5 gode sammenhængende uger sammen, så mulighederne er mange – en enkelt uge på FamilieCamp ville da være for fedt for os alle fire.

Du kan læse mere om vores tidligere ferier her

Tip til en god, sjov og anderledes familieferie

Efter at have læst en masse om denne “Familie Camp” er jeg blevet lidt smålun på ideen om at hive en uge ud af kalenderen og investere i en anderledes og fed uge spækket med sjove aktiviteter, både fælles og hver for sig. Jeg er vild med ideen om, at man som familie kan dyste i konkurrencer som et hold, lave samarbejdsøvelser og kreative sysler sammen – det emmer af sammenhold, nærvær og mange timers god familiehygge – det er da kvalitetstid på højeste plan.

Genialt feriekoncept

FamilieCamp minder på mange måder lidt om et højskoleophold tilpasset familier med børn i alle aldre med et udsnit af mange fede aktiviteter med rig mulighed for udvikling og underholdning – her vælger man frit efter lyst og behov imellem aktiviteterne på dagsprogrammet. Siden 2010 har DinCamp i samarbejde med Rema 1000 arrangeret forskellige Camps til børn og unge, og hvert år har de forfinet deres tilbud og udvidet med flere Camps pga. efterspørgsel fra tilfredse feriegæster. Du kan læse nogle af anmeldelserne af de forskellige Camps heriblandt FamilieCamp på Tripadvisor. Der afholdes to FamilieCamps i 2019 – uge 28 i Kolding og uge 30 i Hørsholm. Jeg vil gerne fremhæve en kommentar fra en tidligere deltager på Familiecamp, der skriver følgende om sin oplevelse.

Anmeldelse fra feriegæst

“Var på Familiecamp i Sorø i uge 30 i 2014 og det var en virkelig dejlig uge. Vi var omkring 70 deltagere og 8 instruktører og alle instruktørerne var super tændte og gjorde alt hvad de kunne for at skabe nogle gode rammer.
Der var masser af forskellige aktiviteter at vælge imellem – nogle var blandet børn og voksne og andre var opdelt. Jeg prøvede selv løb, yoga, mindfullness, håndbold, basket, styrketræning, cirkeltræning og dans på bare 5 dage. Så man var godt træt bagefter men en dejlig forkælelse af ens krop.
Maden var rigtig god – meget sund og velsmagende og indkvarteringen på efterskolen var også fin.
Alt i alt en fed oplevelse for familien som nok bliver gentaget en af de kommende år”.

Tilbud der rammer hele familien

På FamilieCamp er der noget for enhver smag, om du er småbørnsfamilie, skilsmissefamilie, familie med unge mennesker eller den sammenbragte familie med dine, mine og vores børn sætter FamilieCamp rammerne for at du og din familie får en fed og anderledes ferie. Ønsker I at kombinere ferien med afslapning i smukke omgivelser med sjove aktiviteter og udfordringer er det bestemt en ferie i bør overveje. I er garanteret en uge spækket med nærvær og kvalitet med familien samt mulighed for at etablere nye venskaber. Jeg synes, at ideen er helt fantastisk og sympatisk – den rammer uden tvivl plet ift.  det let fortravlede samfund vi lever i, hvor medier, arbejde og skoleliv fylder mere end nogensinde før og let forstyrrer samværet i familien.   

Billederne er venligt udlånt af dincamp.dk og er både fra SportsCamp og FamilieCamp 2018. 

Tip til en god, sjov og anderledes familieferie til sommer REMA 1000 FamilieCamp - tip til en god og sjov familieferie Tip til en god, sjov og anderledes familieferie til sommer Tip til en god, sjov og anderledes familieferie til sommer Tip til en god, sjov og anderledes familieferie til sommer

Reservér en plads på REMA 1000 FamilieCamp her.

Rigtig go´ferie!

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

4 Comments

 1. Drengelopper.dk
  14. februar 2019 at 9:34 AM
  Reply

  Tak for tip ☺️

 2. Gitte Kirstine
  14. februar 2019 at 10:23 AM
  Reply

  Det lyder rigtig spændende og jeg vil klart have det i baghovedet fremover.. vi har nemlig booket årets ferie?

 3. Susan
  14. februar 2019 at 11:05 AM
  Reply

  Uhh det der med ikke at vide, hvor man skal hen på ferie, før ferien starter, det har min mand også foreslået i år. Jeg er dog ikke helt med den. Jeg kan godt lide at have styr på tingene 🙂

 4. Tina
  14. februar 2019 at 5:32 PM
  Reply

  Det er da en super fin idé, især hvis man ikke lige vil ud at rejse! 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.