Blog posts

Efterårsferie – Van-tastiske billetter og Læsø

Efterårsferie – Van-tastiske billetter og Læsø

Familieliv, Musik

Weekend og efterårsferie

Van Morrison koncert billetter og Læsøferie.

Efterårsferien lurer rundt hjørnet og jeg er så klar til ferie. Jeg elsker vores efterårsferier – De har altid været hyggelige og fyldt med skøn familiært kvalitetstid. Denne gang skal vi bl.a. nyde ferien i sommerhus på Læsø – Vi har lejet en rigtig hyggelig, svensk bjælkehytte, helt ud til vandet og med pejs! Jeg glæder mig til lange gåture ved strand og i skov (kantarel jagt) Brætspil og “kiggen i ild”. Cykelture til øens favoritsteder og ikke mindst et visit hos Læsø kurbad.

I går var jeg heldig at være blandt de få der fik billetter til Van Morrison I Randers til Marts 2016, se mere her

Jeg må indrømme at det var lidt af en nervepirrende oplevelse at sidde der i pausekøen og ikke at vide om jeg var blandt de første til at logge ind i systemet. Der var tre billettyper og kun de dyreste var en mulighed, så nu glæder jeg mig til gode pladser til Marts – Det er dæleme  “Van-tastisk” GENIALT!

IMG_4205

Der er muligvis stadig billetter til koncerten i KBH – Så overvej det lige igen… Perfekt julegave ?

Og så lige en reminder om den cremede giveaway her

Sammen med “Van the man”, vil jeg ønske dig og dine en rigtig god weekend og ferie – Hvis du da er så heldig ?

MADfilosoFie - May the force be with you!

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejser, familie, livsstil, skønhed - tips og tricks

2 Comments

 1. Lene Haumann Jensen
  oktober 9, 2015 at 5:45 am
  Reply

  Hvor lyder det bare godt 🙂
  Læsø er et af de steder, jeg endnu ikke har besøgt. Men ihhh, hvor jeg lyst til at opleve den skønne Ø og alle dens lækkerier 🙂

  Og med Van-billetter kan det jo kun blive rigtig godt 🙂

  Ønsker jer en helt fantastisk skøn ferie 🙂

 2. Annesofie
  oktober 9, 2015 at 6:04 am
  Reply

  Mange tak Lene. Du må se at få lavet en aftale med dig selv om besøge Læsø – Det er lækkert og hyggeligt! Særligt foråret og sommeren på Læsø holder jeg meget af. God weekend til dig 🙂

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *