Blog posts

Efterårsferie – Van-tastiske billetter og Læsø

Efterårsferie – Van-tastiske billetter og Læsø

Familieliv, Musik

Efterårsferie – Van-tastiske billetter og Læsø

Efterårsferien lurer rundt hjørnet og jeg er så klar til ferie. Jeg elsker vores efterårsferier – de har altid været hyggelige og fyldt med skøn familiært kvalitetstid. Denne gang skal vi bl.a. nyde ferien i sommerhus på Læsø – Vi har lejet en rigtig hyggelig, svensk bjælkehytte helt ud til vandet og med pejs! Jeg glæder mig til lange gåture ved strand og i skov (kantarel jagt) Brætspil og “kiggen i ild”. Cykelture til øens favoritsteder og ikke mindst et visit hos Læsø kurbad.

I går var jeg heldig at være blandt de få der fik billetter til Van Morrison I Randers til Marts 2016, se mere her

Jeg må indrømme at det var lidt af en nervepirrende oplevelse at sidde der i pausekøen og ikke at vide om jeg var blandt de første til at logge ind i systemet. Der var tre billettyper og kun de dyreste var en mulighed, så nu glæder jeg mig til gode pladser til Marts – Det er dæleme  “Van-tastisk” GENIALT!

IMG_4205

Der er muligvis stadig billetter til koncerten i KBH – Så overvej det lige igen… Perfekt julegave ?Og så lige en reminder om den cremede giveaway her

Sammen med “Van the man”, vil jeg ønske dig og dine en rigtig god weekend og ferie – Hvis du da er så heldig ?

http://www.youtube.com/watch?v=p-lOyh5wBEk

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

2 Comments

 1. Lene Haumann Jensen
  9. oktober 2015 at 5:45 AM
  Reply

  Hvor lyder det bare godt 🙂
  Læsø er et af de steder, jeg endnu ikke har besøgt. Men ihhh, hvor jeg lyst til at opleve den skønne Ø og alle dens lækkerier 🙂

  Og med Van-billetter kan det jo kun blive rigtig godt 🙂

  Ønsker jer en helt fantastisk skøn ferie 🙂

 2. Annesofie
  9. oktober 2015 at 6:04 AM
  Reply

  Mange tak Lene. Du må se at få lavet en aftale med dig selv om besøge Læsø – Det er lækkert og hyggeligt! Særligt foråret og sommeren på Læsø holder jeg meget af. God weekend til dig 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.