Blog posts

Næsten verdens bedste nyhed!

Næsten verdens bedste nyhed!

Livsstil, Musik

Næsten verdens bedste nyhed!

VAN MORRISON KOMMER TIL DANMARK!!! Det er næsten verdens bedste nyhed

Min mand og jeg har siden vi mødte hinanden for godt 11 år tilbage, ventet på denne dag. Jeg har oplevet Van Morrison “LIVE” en gang før, jeg gætter på at det er 15 år siden. Dengang gæstede han Aalborg og jeg nød koncerten med min far, der også forærede mig billetten i fødselsdagsgave – Det var absolut en fantastisk oplevelse at være til koncert med sit største idol –  Og der findes ingen i denne verden jeg hellere vil opleve Van Morrison med, end min mand. Vi er begge store FANS og vi har en fælles historie til næsten alt hans musik. Jeg kan love dig for at vi sidder klar til at bestille billetter når de frigives til salg d. 8 oktober. Van Morrison spiller først i KBH d. 10 Marts og igen dagen efter d. 11 marts I Randers – PERFEKT! Se mere her

Det bliver fuldkommen fantastisk – Jeg er SÅ glad 🙂

Lyt og nyd!

[embedyt]http://www.youtube.com/watch?v=EBV73-SBLZc[/embedyt]

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

1 Comment

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.