Blog posts

Anmeldelse af børnebal i BASaren

Anmeldelse af børnebal i BASaren

Anmeldelser, Familieliv

Børnebal i BASaren

Af Annesofie Kjeller Larsen & Salomon Kjeller Larsen

Lørdag aften var der linet op til en brag af en fest for det yngre publikum i BAS i Brønderslev – Sammen med min søn fik jeg opgaven at anmelde dette arrangement.

Barneperspektivet

-Fantastisk, sjovt og fedt at alle kunne være med til at feste.

Der var vildt gode drinks og det var sjovt at smage på de forskellige, der både indeholdt alt muligt sjovt og lækkert. Eksempelvis var der én med sodavand, flødeskum, tyggegummi – Drinksene var pyntet fint med sukker, isterninger og sugerør. Min favoritdrink var ”Børnebal special” : Blå grenadine, appelsinjuice, faxe kondi og flødeskum og med fint pynt. Det var fedt, at der var champagne, jeg købte en jordbærchampagne til mig og mine venner og det var rigtige champagneglas og ikke bare de der i plastic. Konkurrencerne var meget sjove og især gode fordi man ikke behøvede at vinde for at få en præmie – Jeg vandt f.eks. 2 ”drinksbilletter” i ”Stop-dans”, fordi jeg dansede godt.

Det var fedt at man selv måtte bestemme en sang ved Dj´en og der blev spillet alt muligt musik. Det var også godt at der var så mange lege, fordi det gjorde at alle var med og man fik en pause fra dansegulvet. Min favoritleg var ”Stop-dans”. Noget af det bedste ved festen var lysshowet og de overraskelser der kom. Jeg skal helt klart med igen næste år, DET VAR SÅ FEDT!!!

Voksenperspektivet

– En rørende og magisk oplevelse

Jeg var lørdag aften den heldige ”flue på væggen” til børneballet i BAS. En fest hvor min 9 årige søn Salomon, sammen med mange andre børn i alderen 9-14 år festede i 3 gode timer. Ved et bord helt nede bagved sad jeg med kaffe og danskvand og iagttog det hele på afstand. Stemningen var i top og børnene dansede og sang med på de gode rytmer leveret af DJ Morten fra mobildiskoteket ”Larm og Lamper”.

I baren imponerede de engagerede bartendere med flotte kulørte drinks i alle former og farver – Et fuldkomment gennemført tema. De unge i baren levede sig virkelig ind i rollerne og med stor begejstring og højt humør, smittede den formidable stemning af på børnene.

BASaren leverede i et sublimt samarbejde med ”Larm og Lamper”, et fuldkommen gennemført arrangement, der bød på mange overraskelser. Med et fedt lydbillede og et storslået lysshow med bl.a. laserlys, knæklys og snevejr dansede de glade børn hele aftenen igennem, kun afbrudt af sjove happenings og konkurrencer som de frivillige i BAS peppede festen op med. Der var fede præmier til vinderne af konkurrencerne, sponsoreret af BASaren, SparNord og Børneshoppen. På scenen fik drengene fra ”Larm og Lamper” selskab af forskellige indslag fra unge der gerne ville bidrage med sang, musik og dans. Det var bl.a. pigebandet ”Rejection”, den unge ”Nicolai” og pigerne Emma og Liva, der var med til at løfte stemningen fra scenen i BASaren.

Aftenen igennem sad jeg med et smil op til begge ører – Beruset af børnenes glæde og begejstring, de frivilliges indlevelse og de mange overraskelser. En rørende og magisk oplevelse der minder mig om hvor vigtigt det er at støtte op om de små foreninger der drives af sjældne ildsjæle der i lokalsamfundet bidrager med store ting – På mange måder et nostalgisk gensyn med minder fra de unge år i fritidsklubben hvor lignende arrangementer blev stablet på benene for at give børn og unge nogle formidable oplevelser – Det er tydeligt at se at BASaren er drevet af gode ildsjæle og jeg vil trygt lade mine børn deltage i børnebal i BASaren igen.

Samlet bedømmelse af arrangementet vurderes af mor og barn til 6 stjerner i en skala på fra 1-6.

Husk du kan finde mine anmeldelser på Ditvendsyssel her

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.