Blog posts

Vil du prøve Madfilosofies måltidskasse fra Familiemåltider.dk

Vil du prøve Madfilosofies måltidskasse fra Familiemåltider.dk

Tips & Tricks

Vil du prøve Madfilosofies måltidskasse fra Familiemåltider.dk 

Vil du prøve Madfilosofies måltidskasse fra Familiemåltider.dk ? Lige nu har du mulighed for at bestille mit bud på en kasse til en særdeles flot pris, hvis du bruger min rabatkode på 50%. Jeg har nemlig i samarbejde med Familiemåltider.dk lavet en varieret måltidskasse fyldt med gode råvarer og opskrifter til at fremstille fire lækre og sunde aftenmåltider. Hvis du ønsker at bestille min varierede måltidskasse, kan du gøre dette i perioden fra d. 24/10 til d. 31/10-2018. Hvor du efterfølgende vil modtage din måltidskasse i uge 45. Rabatkoden finder du længere nede.

For nogle uger siden testede jeg den varierede måltidskasse fra Familiemåltider.dk, læs indlægget her. I den forbindelse spurgte Familiemåltider mig, om jeg havde lyst til at give dem mit bud på en varieret måltidskasse. Det takkede jeg naturligvis ja til med det samme – en helt perfekt udfordring for mig og samtidig en oplagt mulighed for at lave et samarbejde, der også kan gavne mit “brand” lidt.

Bytte- bytte købmand

Jeg er naturligvis begejstret for at få muligheden, for at udbrede kendskabet til Madfilosofie til de nuværende kunder hos Familiemåltider.dk – det er vigtigt at komme lidt udover scenekanten, hvis jeg fortsat ønsker at  bevare bloggen. Jeg har en del udgifter ved at drive bloggen, og jo mere trafik mit domæne får, des større mulighed får jeg for at tjene lidt penge at dække udgifterne med. Dog vil jeg gerne understrege, at dette indlæg ikke er betalt reklame. Vi har blot indgået en slags byttehandel. Jeg får lidt reklame for min blog ved at bidrage med mine opskrifter og billeder – en billig og bæredygtig løsning, der ikke rigtig koster andet end lidt ekstra arbejdskraft.  

Familiemåltider.dk arbejder pt. på at få udbredt leveringsområdet til flere dele af landet. På nuværende tidspunkt leverer de hovedsageligt til adresser i Århus og Randers området samt flere steder i midtjylland. Bor du udenfor leveringsområdet, er du altid velkommen til at skrive til dem, for at høre om der er mulighed for anden løsning. På billedet kan du se hvilket område, Familiemåltider leverer til på nuværende tidspunkt. 

Madfilosofies måltidskasse

I min måltidskasse har jeg taget hensyn til mange ting. Det er vigtigt, at alle måltiderne er varierede, smagfulde, sunde og hurtige at tilberede. Jeg har prioriteret et udsnit af forskelligt kød, fuldkorn og grøntsager. Kassen indeholder et kødfrit måltid, et måltid med fisk, æg, fjerkræ, svinekød, salat og grøntsager – jeg har altså forsøgt at variere de fire måltider, så vidt muligt indenfor rammerne.    

På Familiemåltider.dk kan du se hvilke retter jeg har lavet til den varierede måltidskasse.

Min måltidskasse kommer med leveringen i uge 45 (man/tirs), og har du fået lyst til at prøve den, kan du bestille den med rabat frem til d. 31/10-2018 kl. 22.00 lige her. Husk at indtaste koden: Madfilosofie, der giver dig en rabat på hele 50 %. Jeg håber, du kan lide mit bud på den varierede måltidskasse i uge 45.  

Pssssst: Hvis du følger med på bloggens Facebookside, kan du se, hvordan du vinder min varierede måltidskasse fra Familiemåltider.dk. Så hold dig til hvis du ønsker at få fingrene i min måltidskasse.   

Vil du prøve Madfilosofies måltidskasse fra Familiemåltider.dk

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

4 Comments

 1. Sara Louise Wognsen
  26. oktober 2018 at 6:26 AM
  Reply

  Leverer de ikke til Aalborg???

  • Anne Sofie
   26. oktober 2018 at 7:17 PM

   Nej det gør de desværre ikke endnu, men man kan skrive til dem og forhøre sig om anden mulighed 🙂

 2. Peter Kjeldsen
  17. januar 2021 at 3:40 PM
  Reply

  Leverer de ikke til Skanderborg

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.