Blog posts

Syltede agurker

Syltede agurker

Tilbehør, Velkommen i mit køkken

Syltede agurker

Det er ikke til at undvære syltede agurker i sin husholdning – de er en elementær del af syltevarer øverst i mit køleskab. Jeg er generelt lidt en sucker for syltevarer, og spiser det til nærmest alt. Særligt til de klassiske mormorretter hører sig syltede agurker som surt tilbehør. 

Find mine opskrifter på tilbehør og syltevarer i mit opskriftindeks lige herSyltede agurker Syltede agurker Syltede agurker

Syltede agurker

Sprøde og lækre syrlige agurker. De er gode på rugbrødsmaden, hotdogs og som surt tilbehør til aftensmaden .
Ret Tilbehør
Køkken Tilbehør
Keyword Surt, Syltede agurker
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 15 minutter
Antal 8 Personer

Ingredienser

  • 6 dl. lagereddike
  • 5.5 dl. sukker
  • 10 hele peberkorn
  • 1 tsk. Sennepsfrø
  • 3 stk. Laurbærblade
  • 2 stk enebær
  • 2 store agurker
  • 5 små tørrede chili piri piri

Sådan gør du

  • Agurkerne skæres eller rives til skiver. Dup dem tørre med køkkenrulle,
  • Hældes eddike, sukker og krydderier i en gryde. Kog op til sukkeret er smeltet.
  • Afkøl lagen til stuetemperatur.
  • Fyld agurkeskiverne i skoldede glas rystet i atamon. Hæld lagen ved til det dækker agurkerne. Sæt på køl.

Noter

Ønsker du en sødere lage, tilføj da ½ dl ekstra sukker. Ønsker du lidt spicy agurker, tilsæt da et par tørrede små chili i lagen.
”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.