Råsyltede rødløg
Jeg elsker disse råsyltede rødløg, der går godt sammen med alverdens retter og salater. Vi spiser dem gerne til de fleste retter med svinekød – perfekt match. Vi spiser dem også til små tapasanretninger, til ost, til sydlandske krydrede retter, tortillas, pitabrød til de fleste grillretter og ovenpå gourmet hotdogs osv.
Det gode ved disse råsyltede rødløg er, at de tager omkring 10 minutter at fremstille – og så kræver det ikke en lang ingrediensliste.
Elsker du løg, så prøv min opskrift på hjemmelavede ristede løg
Råsyltede rødløg
Lækre søde og syrlige rødløg. Lækkert som tilbehør eller i salater, til ostebordet, tapas, til frikadeller eller på din hotdog!
Antal 8 personer
Ingredienser
- 4 hele rødløg Skåret i ringe
- ½ dl. hvidvinseddike
- ½ Citron Saften
- 1 tsk. læsøsalt eller havsalt
- 1 tsk. frisk kværnet peber
- 1 tsk. rørsukker
- 1 tsk. timian finthakket
Sådan gør du
- Bland alle våde ingredienser samt sukker og krydderier og hæld på glas.
- Skær rødløg i tynde skiver og læg dem i glasset med eddikelagen
- Sæt låg på glasset og sæt det på køl.
- De råsyltede rødløg er lækre allerede få timer senere, men de bliver bedre og mere syrlige med tiden. De er bedst indenfor de første par dage.
Noter
Holder sig på køl i en god uge
Rigtig go´appetit!

Susanne
11. maj 2019 at 4:23 PMHej – det er ikke så meget vædske til 4 hele løg?
Mvh Susanne
Anne Sofie
11. maj 2019 at 4:32 PMHej Susanne, du skal heller ikke bruge mere til råsyltede løg 🙂
Lotte
13. august 2019 at 2:05 PMHvad er Citron Saften? Er det saft fra en halv citron eller en halv bøtte af de dersens færdige citronsafter, som man køber?
Du skriver, at man skal blande de våde ingredienser. Hvornår skal salt, peber, rørsukker og timian i?
Mvh. an-alfabeten i et køkken 🙂
Anne Sofie
13. august 2019 at 2:26 PMAltid frisk citronsaft 🙂 krydderierne kommer du bare i væsken og pisker det godt sammen 🙂
Mvh.
Anne Sofie