Blog posts

Råsyltede rødløg

Råsyltede rødløg

Salater, Tilbehør, Velkommen i mit køkken

Råsyltede rødløg

Jeg elsker disse råsyltede rødløg, der går godt sammen med alverdens retter og salater. Vi spiser dem gerne til  de fleste retter med svinekød – perfekt match. Vi spiser dem også til små tapasanretninger, til ost, til sydlandske krydrede retter, tortillas, pitabrød til de fleste grillretter og ovenpå gourmet hotdogs osv.

Det gode ved disse råsyltede rødløg er, at de tager omkring 10 minutter at fremstille – og så kræver det ikke en lang ingrediensliste.

Elsker du løg, så prøv min opskrift på hjemmelavede ristede løg 

Råsyltede rødløg

Råsyltede rødløg

Lækre søde og syrlige rødløg. Lækkert som tilbehør eller i salater, til ostebordet, tapas, til frikadeller eller på din hotdog!
Ret Tilbehør
Køkken Fransk
Keyword Løg, Salat, Syltede rødløg, Tilbehør
Tilb. tid 10 minutter
10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

  • 4 hele rødløg Skåret i ringe
  • ½ dl. hvidvinseddike
  • ½ Citron Saften
  • 1 tsk. læsøsalt eller havsalt
  • 1 tsk. frisk kværnet peber
  • 1 tsk. rørsukker
  • 1 tsk. timian finthakket

Sådan gør du

  • Bland alle våde ingredienser samt sukker og krydderier og hæld på glas.
  • Skær rødløg i tynde skiver og læg dem i glasset med eddikelagen
  • Sæt låg på glasset og sæt det på køl.
  • De råsyltede rødløg er lækre allerede få timer senere, men de bliver bedre og mere syrlige med tiden. De er bedst indenfor de første par dage.

Noter

Holder sig på køl i en god uge

Rigtig go´appetit!

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

4 Comments

  1. Susanne
    11. maj 2019 at 4:23 PM
    Reply

    Hej – det er ikke så meget vædske til 4 hele løg?
    Mvh Susanne

    • Anne Sofie
      11. maj 2019 at 4:32 PM

      Hej Susanne, du skal heller ikke bruge mere til råsyltede løg 🙂

  2. Lotte
    13. august 2019 at 2:05 PM
    Reply

    Hvad er Citron Saften? Er det saft fra en halv citron eller en halv bøtte af de dersens færdige citronsafter, som man køber?
    Du skriver, at man skal blande de våde ingredienser. Hvornår skal salt, peber, rørsukker og timian i?
    Mvh. an-alfabeten i et køkken 🙂

    • Anne Sofie
      13. august 2019 at 2:26 PM

      Altid frisk citronsaft 🙂 krydderierne kommer du bare i væsken og pisker det godt sammen 🙂

      Mvh.

      Anne Sofie

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.