Blog posts

Shopping i Brønderslev

Shopping i Brønderslev

Mode og bolig, Tips & Tricks, Yndlingsprodukter

Shopping i Brønderslev

Indlægget kan indeholde reklame læs mere her. Shopping i Brønderslev fanger næppe de flestes opmærksomhed, alligevel vil jeg tillade mig at slå et slag for byens gode muligheder for shopping og samtidig tippe dig om det nye shoppingtiltag. Imens mange af de allermest smarte bloggere lige nu skriver en masse om modeugen i København, hvor de bl.a. deler deres frustrationer om vigtige ting såsom tøjkriser, hårpanik og menstruation – vil jeg i stedet skrive lidt om den lille fine by, hvor jeg har valgt at bosætte mig i mit voksenliv. Bevares – jeg skal gerne indrømme, at jeg da godt kunne se mig selv trisse rundt og lege fin dame til vigtige modeshows og spise pindemadder og drikke champagne med de kendte… Sådan blev det ikke denne gang. Til gengæld har jeg også fået plads til lidt mode og hårtips i indlægget her.

Jeg kan ligeså godt starte med, at advare dig om at følgende indlæg let kan komme til at lyde som en salgstale med tilhørende reklamebanner bøjet i neon! Samtidig vil jeg forsikre dig om, at mine intentioner herved er de bedste og mest reelle i hele Nordjylland. (krydret med et lille drys overdrivelse) Hvorom alting er, her kommer altså mit meget “nede på jorden” tip – fra én nordjyde til en anden.

Værdicheckhæfte

Det er bestemt ikke noget dumt tiltag byens handel har sat i værk, og jeg spår det stor succes! Værdicheckhæfte kalder de det – et hæfte fyldt med rabatkupons til byens mange butikker. Det simple hæfte er genialt til Nordjydeland og særligt her i Vendsyssel, hvor man som bekendt sjældent køber noget til fuld pris, og hvor dét at prutte om prisen er noget, der forventes. Dét er jeg vild med, når begge parter er med på en god handel – det kan de mindre byer som Brønderslev altså bryste sig af at være særligt gode til. Brønderslev Handel arrangerer en masse årlige events og spændende aktiviteter til stor glæde for byens handlende, senest var vi til Tax-Free, hvor der var store rabatter at hente i samtlige butikker. Mest flittige var vi denne gang hos Sportigan og Vinspecialisten (vinpusheren) Læs også om Brønderslev Vinfestival.

Shopping i Brønderslev

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Som tilflytter

Når man som jeg er født og opvokset i Aalborg, kan det være svært, at vænne sig til og nøjes med det væsentlige mindre udvalg, der er at finde i Brønderslev. Det var én af mine bekymringer, da jeg for over 10 år siden sammen med min mand valgte at flytte længere nordenfjords til byen med de mange søndage…

Det viste sig at være lidt af en fordom, jeg af ren uvidenhed selv havde opdigtet. Brønderslev er nemlig en super god handelsby med masser af tilbud, gratis parkering, et overskueligt og tilpas udvalg af butikker samt en hyggelig gågade.

Overskuelig shopping

Når jeg shopper i byen, er det ofte overstået på under 1 time, og har jeg bilen med, behøver jeg ikke at bekymre mig om at sætte P-skiven. Selv manden(!!!) kan overskue at shoppe her, og flere gange har han da også været afsted sammen med mig. Én af mine yndlingstøj butikker In@Store har etableret en rigtig “mandeplads” med lænestol, et flot udvalg af kaffe, isvand og magasiner og aviser. Netop arrangeret med omtanke og af hensyn til den utålmodige mand, der er afsted med sin shoppelystne kone. Foruden lækre butikker med dame og herremodetøj og lækre børneshops har Brønderslev også flere fine isenkram, interiør og brugskunstbutikker – Kop og Kande i Brønderslev er kendt for at have konkurrencedygtige priser og et kæmpe udvalg.

Valuta for pengene

Knurrer maven når man er på shopping i Brønderslev, er der et par hyggelige cafeer, hvor sulten kan stilles. Cafe Kox er byens sympatiske socialøkonomiske virksomhed – her spiser man godt, og samtidig støtter man et godt formål. Tidligere kørte jeg til Aalborg for at få ordnet lokkerne, men det er helt gak med det udvalg af dygtige frisører der er i byen. Særligt by Rank og Deres Frisør har jeg rigtig gode erfaringer med, også her er der mange penge at spare! Min pointe er, at befinder du dig i Nordjylland, kan det faktisk godt betale sig at køre til Brønderslev for at shoppe – om du skal købe ny garderobe, ha´håret fixet eller en tur på café med veninderne.

Der er butikker til enhver smag og ethvert behov, og med personale der får én til at føle sig velkommen og godt tilpas – her værnes om de gode gamle dyder og et højt serviceniveau. Det er ikke sådan at sige skie til – derfor elsker jeg at shoppe i Brønderslev – de ting jeg ikke kan finde her, finder jeg på nettet. Så jeg klarer mig så fint her i det såkaldte “udkantsdanmark”, hvor iøvrigt både busser og tog jævnligt kører til og fra – den direkte forbindelse til motorvej og landevej kan også benyttes  😉

Seneste modekup

I går var jeg ude at bruge lidt kuponer fra mit værdicheckhæfte, det blev til en fin bunke nyt basistøj – til en yderst venlig pris. Jeg kom hjem med fire par bukser, et par shorts og en skjorte til ialt 1021 kroner 🙂

Shopping i Brønderslev Shopping i Brønderslev Shopping i Brønderslev

Hvis du vil sikre dig et værdicheckhæfte kan du finde dem i butikkerne i Brønderslev – hvem vil ikke gerne spare en god sjat penge og få råd til en bedre flaske vin ? Hermed en opfordring til at tage på shopping i Brønderslev 🙂

Jeg har mærket indlægget her som Reklame, men det er blot fordi jeg nævner flere butikker – jeg er hverken bestilt til eller modtaget betaling for dette indlæg – det er lavet i egen interesse og som tip til læserne.

Rigtig go´shopping!

 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.