Blog posts

Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe

Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe

Suppe, Velkommen i mit køkken

Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe

I følgende indlæg får du mit bud på en lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe. Igår lovede jeg at diske op med et godt tip til at få anvendt alt kødet fra en helstegt kylling, som fra min lækre citronkylling i nedenstående link.

Citronkylling med forårets grøntsager

Kødet kan bruges til en masse forskelligt – en lækker klassisk hønsesalat med asparges, eller en kyllingesalat til frokost, en tortillas rulle med salat og salsa eller til en lækker og sund suppe som denne – Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe.

Det er egentlig bare en opgradering af de gode gamle “Cup-nudels” eller Yum Yum nudler – dem i de små poser, et let opkog, tilsat krydderier og bouillon og vupti, quick nudelsuppe. Min udgave er sundere og meget mere frisk, grøntsagerne er sprøde og lækre og det hele er super velegnet som madpakke. Det er nemt at pakke det hele ned i en bøtte og det eneste det kræver er at koge lidt vand til at hælde på. Jeg har alle dage elsket nudlerne sådan, særligt dem med kylling, karry og and – med lidt friske råvarer er nemme at lave til super lækre supper.

Det eneste du skal gøre er at tilsætte nogle friske grøntsager, krydderurter, kyllingekød eller andet “reste-kød”, lidt chili, krydderier og frisk lime – nemt ik ? Denne nudelsuppe er lavet på bare 8 minutter og jeg havde tid til at tage billeder imens 😉 Det er ikke som en hjemmelavet suppe der har været 8 timer undervejs, men i forhold til tid og sværhedsgrad er denne “snydemetode” altså virkelig lynhurtigt, nem og lækker!

Som du ser på billederne gjorde jeg grøntsagerne klar først.

På billederne kan du se hvilke grøntsager jeg har brugt og hvordan du laver denne lynhurtige suppe.

Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe

Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe
Når alle ingredienser er i gryden, giver du det et opkog. Smag til og tilsæt evt. lidt habanero sauce, chili eller lime. Kog det til dine nudler er færdige, det tager ganske få minutter, server i dyb tallerken og pynt med lime og friske krydderurter.
Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe

Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe

Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe

Lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe
Jeg håber du kan lide mit bud på lynhurtig, nem og lækker nudelsuppe – værsgo´

Go´appetit og rigtig god Kr. himmelfartsferie!

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

3 Comments

  1. Mads
    13. maj 2016 at 11:05 AM
    Reply

    Det smagte godt nok dejligt

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.