Blog posts

Fødevaremarked i Nordkraft

Fødevaremarked i Nordkraft

Anmeldelser, Velkommen i mit køkken

Fødevaremarked i Nordkraft

I Lørdags var jeg til fødevaremarked i Nordkraft i Aalborg. Hele kedelhallen var fyldt med spændende boder. Der var alt fra ost, chokolade, kaffe og te, til frilandskød og vin. Jeg fik shoppet en masse og var forbi alle boderne for at smage og få mig en lille snak. Jeg elsker at høre historierne bag fødevarerene og høre om de små virksomheder – De fleste er rigtig glade for at få lov at fortælle deres historie. Sådan noget virker rigtig godt på mig som kunde, jeg køber ganske enkelt mere hos de personer der deler ud af deres viden og baggrund og hvor jeg mærker de brænder for deres produkt. Det er et super hyggeligt marked. Der er både plads til de hurtigt handlende, de handlende der kombinerer cafehygge og marked og dem som jeg, der kommer for at se, smage og snakke. En anbefalelsesværdig lørdagsaktivitet og så kan du passende handle lækkerier til weekenden. Nordkraft i Aalborg afholder fødevaremarked den første lørdag i hver måned og der er gratis entre. Næste gang er d. 5/12 fra kl. 10-15 og mon ikke temaet er JUL.

Der er også en masse lækre fødevarefestivaller landet rundt, de fleste falder i foråret, men jeg har fundet et par stykker her i november, dog mere sydpå end Aalborg.

Jeg fik købt en masse lækre varer og man skal gøre op med sig selv hvor mange penge man vil bruge og hvad man har behov for. Du kan hurtigt få brugt en masse penge, da de mange boder frister med de mange specialiteter og historier. Hvis du mangler inspiration til nye råvarer og anvendelsesmetoder, er fødevaremarkeder et oplagt sted.

Jeg fik købt:

  • Kaffe, både filterkaffe og espressokaffe.
  • Æble/pærermost
  • Hybensirup
  • Røget spansk paprika
  • Marmelade lavet udelukkende på jordbær, tilsat en anelse chili
  • Vin
  • Små glas med pesto, tapende og gele
  • En lækker cognac spegepølse
  • Oste

IMG_5202 IMG_5201 IMG_5194 IMG_5195 IMG_5198 IMG_5199 IMG_5200 IMG_5207 IMG_5206 FullSizeRender (60) FullSizeRender (59) FullSizeRender (58) FullSizeRender (57)

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.