Blog posts

Bryllupsdag – 9 år og en picnic

Bryllupsdag – 9 år og en picnic

Familieliv, Ferie og rejsebeskrivelser, Livsstil

Bryllupsdag – 9 år og en picnic

Bryllupsdag – 9 år og en picnic. Igår fejrede min mand og jeg for niende gang bryllupsdag. Vi er taget til Fyn for at fejre og nyde 3 romantiske dage i Middelfart. Det er ikke til at begribe, at vi allerede har været gift i 9 år. At fejre bryllupsdag er en fast tradition, vi begge har svoret at tage meget seriøst. Hvert år er vores kærlighedsdag blevet fejret med manér – det må aldrig blive ligegyldigt, det er noget vi begge går højt op i…

Vi har indtil videre haft et par fantastiske dage her i Middelfart. Jeg elsker disse dage, der er spækket med forkælelse på alle måder. Lækker mad og vin, romantik og tosomhed, nye oplevelser og afslapning! For os er det vigtigt at komme afsted og få disse særlige stunder – det er en uvurderlig investering i parforholdet.

Severin

I skrivende stund sidder jeg og nyder en rasende god kop kaffe til den betagende udsigt fra terrassen på Severin. Her er vi inviteret til at nyde et døgn i absolut forkælelse. Jeg skal skrive en lille reportage om stedet samt lave en madanmeldelse. Vi har været her før og kender derfor allerede niveauet, så vi glæder os meget til middagen i aften. Severin er et fantastisk sted med en vidunderlig beliggenhed og et serviceniveau i verdensklasse. Det lyder umiddelbart ikke som det mest romantiske sted, sådan et kursuscenter, men i skolernes sommerferie er det et vidunderligt feriested. Intimt, lækkert og storcharmerende! Her har man det godt og priserne er forbavsende venlige. Du kan læse meget mere om Severin kursuscenter, når jeg får anmeldelse og reportage færdig.

Et lille indblik fra vores bryllupsdag(e) her i Middelfart skal du ikke snydes for. På Instagram kan du se flere billeder.

Bryllupsdag - 9 år og en picnicBryllupsdag - 9 år og en picnicBryllupsdag - 9 år og en picnicBryllupsdag - 9 år og en picnicBryllupsdag - 9 år og en picnic

Bryllupsdag - 9 år og en picnicBryllupsdag - 9 år og en picnicBryllupsdag - 9 år og en picnicBryllupsdag - 9 år og en picnicHakuna matata og længe leve kærligheden!

 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

1 Comment

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.