Blog posts

Bøf bearnaise – En perfekt fredagsret

Bøf bearnaise – En perfekt fredagsret

Gæstemad, Hverdagsmad, Tips & Tricks, Velkommen i mit køkken

Bøf bearnaise, en perfekt fredagsret

Der er intet som en stor rød bøf, fra et godt velhængt stykke oksekød – Bøf bearnaise, en perfekt fredagsret er altid højt værdsat herhjemme. I fødselsdagsgave fik jeg bl.a. et stort stykke oksestriploin – Den skar jeg ud til 8 bøffer og en stor steg. I aftes fik vi en helt perfekt stegt bøf, med en tilpas sprød stegeskorpe og den helt rigtige konsistens og temperering indeni. Jeg grillede en masse grøntsager på grillpanden, en gave fra min mand og børn. Det blev til grillede tomater, hvidløg, skalotteløg, gulerødder, peberfrugter og blomkål. Jeg var som besat af at grille og derfor fik de forkogte kartoflerne også en tur på grillpanden. Bearnaisen var fra “Eriks saucer”, købt i Føtex – Bearnaisesaucen er blandt mine bedste opdagelser indenfor fabrikerede færdigråvarer. Det kan virkelig godt betale sig at købe denne bearnaise, den smager meget lig den hjemmelavede bearnaise, som jeg tit laver, men som jeg ikke altid lige orker at lave en fredag aften, hvor jeg oftest er træt efter en lang uge. Jeg plejer at gi den et par dråber fra min hvidvinseddike med estragon og et drys læsøsalt og jeg lover dig for den er lækker! Det er et virkelig godt saucetip – Prøv den hvis du som jeg elsker en god bøf bearnaise. Endnu en stor fordel ved at lave “Bøf bearnaise”, er at det er en lækker og velsmagende ret, der med de rette råvarer er svær at ødelægge og så er den nem og hurtig at tilberede. Perfekt måde at fejre starten på en god weekend. Derfor er den en perfekt fredagsret.

Bøf bearnaise, en perfekt fredagsret Bøf bearnaise, en perfekt fredagsret Bøf bearnaise, en perfekt fredagsret

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

3 Comments

 1. Jesper Aarup Frandsen
  13. november 2015 at 9:14 PM
  Reply

  Ser lækkert ud ☺

  • Annesofie
   14. november 2015 at 10:23 AM

   Tak Jesper – Det er et sikkert hit herhjemme 😀

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.