Blog posts

Er du en streamer ? VIND

Er du en streamer ? VIND

Livsstil, Tips & Tricks

Er du en streamer ?

(Annonce)

Er du en streamer ? hvis ikke, kan du blive det lige her, læs med videre. Jeg elsker at det er blevet så nemt og enkelt at “streame”. Før i tiden var det udelukkende noget min mand forstod sig på, men med de simple tjenester du kan benytte dig af på nettet, er det virkelig blevet helt og aldeles idiotsikkert af streame film og serier. Jeg er ikke imponeret af det jeg kan lade mig underholde med at se i TV og derfor er jeg en rigtig streamer. Herhjemme har vi den store pakke og årligt bruger vi knap 9000 kr. på tv-pakke og licens – Det er simpelthen alt for mange penge ift. det tv forbrug vi har. Udover dette, har vi i perioder også betalt til andre online streamingtjenester (og gør det fortsat). Det betyder at vi årligt har haft et samlet forbrug på over 11.000 kr. Det er jo helt overdrevet og dumt at betale så mange penge for noget man ikke rigtig har glæde af. Selv børnene foretrækker at bruge de forskellige apps og streamingtjenester vi har på vores smart tv.

Vi har hvor vi bor en temmelig urimelig aftale med vores “antennelaug”, sådan kalder man det her på landet i nordjydeland. Foruden en 3 måneders opsigelsesperiode skal man også betale et gebyr på 750 kr. Opsigelsen skal være underskrevet og sendt pr. post. Det er virkelig utroligt at dette kan være lovligt at kræve af sine kunder, det har gjort det tilstrækkeligt besværligt for os til at få det ordnet. NU har vi endelig taget beslutningen om at få det “ordnet” og jeg glæder mig til Marts hvor vi kan begynde at spare tusinde af kroner på udelukkende streaming.

For et par uger siden, blev jeg kontaktet af blockbuster, der også har fået sig en streaming funktion på deres web. Jeg blev bedt om at “teste” og skrive lidt om tjenesten, hvorefter jeg måtte forkæle mine læsere med gavekoder/klippekort til Blockbuster. Her kan du oprette en profil og købe “klippekort”. Det er ret smart da hvert klip fungerer på den måde at du har filmen til rådighed over flere døgn. Det betyder at du kan se den flere gange, eller som mine børn, skiftes til at se samme film på forskellige dage. Du vælger selv hvilket format du ønsker at se filmen, f.eks. Ipad eller tv. Jeg har i perioden set en dansk film, lang historie kort, mine børn har set Svampebob og Batman. Sammen har vi alle set Dum og dummere. I aften har jeg planer om at se premierefilmen Magic Mike., en film jeg har hørt en masse om fra veninder og kolleger, så den glæder jeg mig til.

Efter at have brugt og testet streamingtjenesten hos Blockbuster, vil jeg slå et slag for dens enkelhed, den er simpel og overskuelig. En idiotsikker filmstreaming. Det er virkelig nemt at gennemskue og du får dig hurtigt et overblik. Hvis du logger ind via din facebook profil, så får du 3 gratis film som du har nogle uger til at indløse – Det er jo bare endnu bedre.

Jeg har fået lov at forkæle en følger med 5 gavekoder/klippekort til Blockbuster, så nu kan du også få muligheden for at prøve denne idiotsikre streamingtjeneste. Har du også lyst til at blive en streamer ? Så kast dit lod i puljen i

For at deltage i konkurrencen skal gøre følgende :

 • Følge bloggens facebook og gerne dele budskabet med vennerne.
 • Skrive en kommentar om hvilken film du vil anbefale

Jeg vil trække vinderen af lodtrækningen allerede på Lørdag så du kan hygge dig med gode film i weekenden. hvis du logger ind med din FB kan du altså få 8 gratis film – Det er ikke så tosset. Held og lykke!

OBS OBS OBS: Vinderen er fundet – Tillykke til Mark, mail sendt 🙂

 

 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

6 Comments

 1. Katrine
  16. november 2015 at 9:43 AM
  Reply

  Wuhuu! Elsker streaming – vi overvejer også at opsige det gammeldags tv-signal ved Stofa og så udelukkende streame alt 😉
  Jeg lægger hermed mit lod i puljen. Jeg vil vildt gerne vinde!
  Jeg vil anbefale en julefilm – jeg ELSKER julefilm, og jeg er sikker på, at Mission: Red Julemanden lige er noget for min familie <3

  • Dafna Philosof
   16. november 2015 at 1:31 PM

   Vil anbefale x-men filmene ? Her har vi også opsagt, og har nu kun den lille basispakke.

 2. Mark Sejr
  16. november 2015 at 12:37 PM
  Reply

  Vil klart anbefalede Untied State Off Leland ?

 3. Louise O
  16. november 2015 at 3:16 PM
  Reply

  Elsker film! Jeg vil anbefale TED der er super sød og sjov.

 4. Marlene Høj
  17. november 2015 at 8:04 PM
  Reply

  Star Wars-filmene, hvis de kan streames, så man bliver klar til julens premiere 🙂

 5. kristina skovlund
  20. november 2015 at 10:08 AM
  Reply

  hmm her hjemme er det mest ungeren der ser tv og de kan godt lide big heor 6

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.