Blog posts

Balsamico syltede skalotteløg

Balsamico syltede skalotteløg

Tilbehør, Velkommen i mit køkken

Balsamico syltede skalotteløg

Disse balsamico syltede skalotteløg er utrolig lækre og velegnede som tilbehør til ethvert godt tapas -og ostebord, eller til simreretter og salater.

Jeg elsker syrlige løg i alle afskygninger, men italienske borettaneløg kan jeg få den største craving efter. Derfor har jeg udtænkt denne opskrift, der nærmer sig de gode løg ret godt. De er også vildt gode til pastaretter og gryderetter – de pimper enhver ret op.

Find mine øvrige opskrifter på syltevarer i mit opskriftindeks under tilbehør lige her

Balsamico syltede skalotteløg Balsamico syltede skalotteløg Balsamico syltede skalotteløg

Balsamico syltede skalotteløg 

Balsamico syltede skalotteløg

De lækre sure løg er perfekte til tapas, salater, i simreretter eller som tilbehør til aftensmaden.
Ret Tilbehør
Køkken Tilbehør
Keyword Italienske løg, Løg, Syltede løg
Forb. tid 10 minutter
Tilb. tid 15 minutter
Samlet tid 25 minutter
Antal 6 personer

Ingredienser

  • 20 stk. skalotteløg
  • dl. balsamicoeddike Vælg den gode
  • ½ dl. lagereddike eller rødvinseddike
  • ½ dl. vand
  • 1 dl. sukker
  • 2 fed hvidløg
  • 1 lille frisk chili styrke 4
  • 2 både citron
  • 1 spsk. syltekrydderier
  • 5 blade frisk basilikum
  • 1 apak. atamon

Sådan gør du

  • Pil de små løg og skær enderne af.
  • Kom løgene i en gryde med vand og giv dem et let opkog i ca. 3-5 min. afhængig af størrelsen.
  • Hæld ingredienserne med eddike i en gryde, kog op i ca. 10 min.
  • Hæld løgene i gryden med eddikelagen, giv det hele et kort opkog.
  • Hæld på skoldede glas og tilsæt en lille sjat atamon 
  • De færdige løg stilles på køl og spises efter ca. 1 uges tid. De bliver mere syrlige med tiden.
”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.