Blog posts

Vind på bloggens facebookside

Vind på bloggens facebookside

Tips & Tricks, Vin, Yndlingsprodukter

Vind på bloggens facebookside

(Sponsoreret)

Synes godt om Madfilosofie på facebook VIND
Synes godt om Madfilosofie på facebook

 

Vind på bloggens facebookside

Vind på bloggens facebookside virker måske lidt underligt at læse, netop her på bloggen, men jeg vil meget gerne forbinde de to platformer noget mere. Jeg vil gerne have alle min faste læsere med over på facebooksiden, hvor jeg ofte poster en del, som ikke altid lander på bloggen. Det kan eksempelvis være anbefalinger, tips og tricks eller madplaner og små videoer. Her foregår også en del kommunikation der ikke ses på bloggen. Jeg vil gerne bruge bloggen i forbindelse med de sociale medier, da jeg her har mulighed for at nå længere ud. For et par uger siden kunne du på bloggens facebookside læse at jeg i samarbejde med nogle gode sponsorer, har valgt at forkæle 3 heldige følgere af facebooksiden. Du kan derfor være heldig at vinde, hvis du altså er med ? Jeg har fundet 3 skønne præmier, og når bloggens facebookside rammer de magiske 500 følgere, trækker jeg lod om de herlige præmier, blandt alle der “synes godt om”.

Hvis du ikke allerede er med på facebook, vil jeg opfordre dig til at trykke på “synes godt om” knappen lige her. Jeg vil blive glad for delinger og “tags” af venner der kunne finde interesse i bloggen og dens facebookside.

Nu til præmierne, der er tre heldige vindere, alle præmier er noget jeg selv, ville elske at blive forkælet med. Samtidig er det præmier, jeg selv køber, så det er naturligvis noget, jeg har stor glæde af at give videre til mine læsere. De tre præmier er listet i tilfældig rækkefølge i nedenstående afsnit.

STORT TILLYKKE TIL LENE, LISSI og ANNE LOUISE – Vinderne er kontaktet! 

Vinsmagning for to hos Quist Wine, jeg har selv haft fornøjelsen af at deltage i en smagning og jeg skal snart deltage i endnu en. Vinderen af denne præmie kan se frem til en rigtig dejlig oplevelse, læs mere om dette her ↓

Lykke på flaske

Følg Quist Wine på facebook lige her og hold dig ajour med deres tilbud og events.

2 flasker skønne og friske vine fra Klubvin.dk. Sættet består af en flaske Rosé frizzante samt en flaske Prosecco – begge økologiske og super dejlige vin. Klubvin.dk har til huse i Farum, og er man bosat på Sjælland eller kommer denne vej forbi, vil jeg varmt anbefale et visit hos den yderst vinkyndige Bo Otterstrøm, der driver denne virksomhed. Min mand og jeg ser frem til et besøg, næste gang vi er på djævleøen. Følg med på Klubvin.dk facebook lige her.

Et sæt LA ROCHE-POSAY, LIPIKAR. Det er uundværligt her i vinterkulden, læs mere om sættet lige her ↓

Kender du LA ROCHE-POSAY ?

Sættet er sponsoreret af Madfilosofie aka undetegnede 😉

Velkommen på bloggens facebookside og held og lykke!

Vind på Madfilosofies facebookside

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.