Blog posts

Lykke på flaske

Lykke på flaske

Vin, Vin & drinks

Lykke på flaske

(Annonce)

Du læste rigtigt, du kan få lykke på flaske. Det kan du købe dig til mange steder og i flere prisklasser. Jeg køber bl.a. min lykke på flaske hos Quist Wine – En af mine yndlingsforhandlere når det kommer til god Italiensk vin. Jeg har på Ditaalborg skrevet denne artikel, der netop handler om Quist Wine og om Kim og Lene, der ved siden af deres krævende jobs også driver denne familiære vinbusiness. Det er to mennesker, jeg på kort tid har fået stor respekt for. De lever på mange måder en tilværelse, som min mand og jeg drømmer om – Og så deler vi den store kærlighed til landet Italien, maden og ikke mindst vinen. De forstår at formidle og viderebringe deres fantastiske oplevelser og viden om vin til de gæster, der vil lytte og smage. Jeg har selv haft fornøjelsen af at deltage i en af deres udsøgte vinsmagninger i deres eget hjem. Det var på mange måder en magisk aften. Du kan se et par stemningsbilleder fra aftenen herunder. Jeg vil derfor nu tippe dig om et arrangement, en smagning, som jeg og min mand også deltager i. Der er få pladser, så det er om at komme ud af hullerne, hvis du vil sikre dig en plads blandt dem, der skal forkæles i Blokhus. Du kan i artiklen og på billedet herunder finde flere oplysninger om arrangementet og om hvordan du skaffer dig en billet. Jeg kan i samme ombæring afsløre, at det iøvrigt er Quist Wine, der sponsorerer en af præmierne, jeg udlover på bloggens facebookside, når den rammer de magiske 500 følgere – Du kan godt glæde dig til den gave. Hvem ved, måske ses vi Blokhus ? – Det håber jeg.

Lykke på flaske vinsmagningLykke på flaske - Quist wine

Lykke på flaske - Quist Wine

 

 

 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

1 Comment

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.