Blog posts

Kender du LA ROCHE-POSAY ?

Kender du LA ROCHE-POSAY ?

Yndlingsprodukter

Kender du LA ROCHE-POSAY

Det er ikke kun helbredet der udfordres når efteråret melder sin ankomst – Også hud og hår reagerer. Det kan vi tydeligt mærke herhjemme. Huden begynder at klø og virke irriteret, jeg får eksemlignende udbrud og det svier. Det samme gør sig gældende for min hovedbund, det er et tegn på at den er begyndt at udtørre og det kan klø som bare pokker. Jeg ligner i den periode en der har lus, det er en halvdesperat følelse – kender du det ?

For et års tid siden var jeg heldig at vinde nogle produkter fra LA ROCHE-POSAY og vi har siden brugt disse cremer dagligt og efter behov. Jeg vil derfor dele min anbefaling af disse produkter med dig. Det kan være at du også oplever irriteret hud, kløe eller små eksemlignende plamager og udefinerbare enkelt knopper –  “KVINDE-KNOPPER“, som min mor kalder dem.  LA ROCHE-POSAY har lavet et to-trins system og de to produkter er super gode til ovenstående problematikker. Jeg ved at cremerne også har været gode til min mor der har leukæmi og grundet sit store medicinindtag også har døjet meget med tør og irriteret hud. Du kan læse mere om produkterne her

LIPIKAR Syndet: En vaskegelecreme til badet der modvirker udtørring og reducerer udtørringer.

LIPIKAR Balm AP+ : En beroligende creme efter bad. Cremen virker kløestillende og reducerer forekomsten af udbrud.

Produkterne kan du købe på apoteket og et sæt koster knap 400 kr. Det er en halvpebret omgang, men de holder til gengæld rigtig længe.

Ungerne har også brugt cremen ved myggestik da de mener den også her virker kløestillende, om det er cremen eller ren “placebo” må være op til den enkelte at vurdere.

Eneste ulempe, som egentlig også er cremens fordel er, at den ikke har en lækker duft. Produkterne er helt uden kemi og bærer astma og allergi mærket og derfor dufter den som en typisk klassisk creme uden parfume eller urter. Det er ikke en grim duft, men er du vant til at smøre dig ind i cremer med lækker blomsterduft eller parfume, så vil du måske ærgre dig over den neutrale duft, der i øvrigt forsvinder så snart cremen er trængt ind i huden.

Vinderen af min første GIVEAWAY vil i dag modtage sin “goodiebag“. Som ekstra lille gave har jeg vedlagt en prøve af LIPIKAR Balm AP+ til dig – Rigtig god fornøjelse til dig Katrine.

Om lidt er der weekend og jeg skal snart på arbejde – Weekenden byder bl.a. på Vinsmagning og koncert, så det vil jeg glæde mig til.

Jeg håber du kan bruge ovenstående anbefaling – Måske kender du en der kan ?

Jeg vil ønske dig og dine en rigtig god weekend!

Fra mit badeværelse
Fra badeværelset

 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

2 Comments

  1. Katrine
    26. september 2015 at 12:05 PM
    Reply

    Uh, ja. Jeg glæder mig til at få prøvet alle de lækre produkter ??
    Tak for det! Og god weekend

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.