Blog posts

Jeg glæder mig

Jeg glæder mig

Livsstil, Musik

Jeg glæder mig

Ihh hvor jeg glæder mig til at vi er igennem januar, den lange måned er gået stærkere end forventet. Jeg glæder mig til de kommende måneder, særligt februar og marts, hvor jeg har en meget spændende kalender. Jeg glæder mig til så mange datoer og jeg glæder mig så meget at jeg er ved at springes. Kender du det ? Det er vidunderligt og jeg tror på at det er vigtigt at have noget at glæde sig til og glædes over. De to måneder er fyldt med spændende arrangementer, der er linet op med forkælelse og fede oplevelser. Vi skal til vinsmagninger, på ophold, til koncerter og til middage. Der venter også en vinterferie forude, hvor vi bare skal hygge os hjemme. Jeg har spillejob med bandet og i marts skal vi til koncert med Van Morrison, læs mere om dette i nedenstående link↓ Det har jeg glædet mig til i måneder og det bliver stort!

Næsten verdens bedste nyhed!

Der er også blevet plads til en storbyferie med min dejlige veninde – Vi skal til Berlin, det bliver så fedt med en tøsetur, fem dage hvor målet er at tulle rundt, gå på cafe, shoppe og drikke hvidvin til frokost, benytte os af billige spabehandlinger og drikke gode tyske bajere på bryggerierne om aftenen. Vi skal bo i et fedt kvarter i gå-afstand til mange fede steder.
Jeg glæder mig også rigtig meget til at jeg finder mig et nyt og spændende job, det må være lige på trapperne, er jeg sikker på. Jeg glæder mig også til at bladre igennem magasinet Appetize, det bliver spændende at se mit arbejde i et lækkert blad – samtidig er jeg vildt nervøs for hvordan det bliver modtaget af læserne. Magasinets næste udgave udkommer d. 5 februar, samme dag som min mands fødselsdag  – jeg elsker fødselsdage! Hemmeligheder og overraskelser er noget jeg glæder mig rigtig meget til og jeg har sammen med vores drenge, fundet på noget godt til ham – jeg glæder mig til at forkæle fødselaren. Det er virkelig nogle måneder der byder på en masse dejlige oplevelser og i denne kolde og lidt søvnige tid, er det fantastisk at gå og glæde sig til en masse – så føles det som om tiden går hurtigere, pludselig er det forår!

 

Er der noget særligt du går og glæder dig til ? Jeg håber du vil dele det med mig, så vi sammen kan glædes over at glæde os til noget 😉

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.