Blog posts

Vind den lækreste adventskalender

Vind den lækreste adventskalender

Yndlingsprodukter

Vind den super lækre adventskalender

(Reklame i samarbejde med Earyba)

De søde tøser fra Erayba har lavet en virkelig lækker og yderst brugbar “Adventskalender“. Den kan du være heldig at få fingrene i hvis du følger de simple anvisninger i nedenstående.

Jeg blev med det samme vild med ideen om denne adventskalender og den er allerede på min ønskeliste – Jeg ville ønske jeg selv kunne deltage i konkurrencen, men den går desværre ikke. I stedet kan jeg glæde mig over at jeg kan få lov at forkæle en af mine læsere, det er faktisk ligeså fedt!

 Hvilken kvinde ville ikke blive jublende glad for netop denne kalender i julemåneden? Er det ikke altid kvinderne der står for den søde forkælelse i december ? Vi forkæler alle andre i familien først – Manden, børnene og bedsteforældrene ? Sådan er det i hvert fald herhjemme og hos mange af mine veninder. Nu er det damerne der skal forkæles, så tip lige din mand eller børn om denne konkurrence – Kan de ikke vente med at teste deres held her, så kan de allerede nu reservere årets bedste adventskalender til dig, på Erayba

Jeg kender rigtig mange produkter fra Erayba og jeg er som tidligere skrevet, super imponeret over kvalitet, pris og kundebehandling. Jeg har flere gange blogget om de herlige produkter, her og her

OBS OBS OBS : Vinder er fundet

julekalender

Og nu til konkurrencen :

Du kan vinde en adventskalender til en værdi af 599 kr. Du bestemmer selv om det skal være den til glat eller krøllet hår.

Til hende med glat hår, se her

Til hende med krøllede lokker

For at deltage i lodtrækningen skal du :

 • Følge bloggens facebook og del endelig denne konkurrence på FB
 • Følge Eraybas facebook
 • Skrive en kommentar herunder om hvordan du forkæler dine nærmeste

Krydse fingre og glæde dig til vinderen udtrækkes

Hold øje med bloggens facebook 10 november på “Mortens aften” og MIN fødselsdag 😉

Skynd dig at kaste dit lod i puljen – Held og lykke!

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

56 Comments

 1. Sandie Larsen
  27. oktober 2015 at 3:59 PM
  Reply

  Børnene forkæles med ekstra lækre ting i madpakkerne, søndagspakker og bare ekstra hygge. Manden får lækker natmad og moren….. Jeg får hjemmelavet pakker når de har tid eller husker det❤️ jeg ønsker den til krøllet hår, mit hår er blevet klippet = MANGE krøller?❤️?

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 6:26 AM

   Sikken omgang forkælelse! Held og lykke 🙂

 2. Gitte Irene Seloy
  27. oktober 2015 at 4:11 PM
  Reply

  Jeg forkæler nevøer & gudbørn (5 i alt) med uventede (og naturligvis også de til jul & fødselsdage ventede 😉 ) gaver.
  Hver gang, jeg falder over nogle fine sager, jeg véd, de vil ku’ li’, ryger de med hjem.
  Det være sig favoritslikket, en fin neglelak, ting i limited edition (så som MegaMuh-chokoladen) mv
  Pakkes med kærlighed & confetti og sendes i pakker pyntet med masser af fine klistermærker. Ungerne elsker, når posten kommer med pakker fra GudMor/Faster Gitte. <3

  PS: Jeg har krøller. 🙂

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 6:25 AM

   Hold op hvor er de heldige at have dig! Held og lykke 🙂

 3. cristina frederiksen
  27. oktober 2015 at 4:36 PM
  Reply

  Uh sikke en helt fantastisk kalender – jeg gør alt hvad jeg kan for at forkæle familien. Noget af det som vi virkelig sætter pris på herhjemme, er at have tid sammen. Så vi har skruet lidt ned for tempoet herhjemme, og forsøger at bruge noget tid sammen.

  Jeg har glat hår 😉

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 6:25 AM

   At have tid sammen er det bedste! Held og lykke 🙂

 4. Nanna A. Egidiussen
  27. oktober 2015 at 4:45 PM
  Reply

  Børnene forkæles som regel med pandekager og hygge ved bordet, eller med en god film på sofaen, under dynen sammen ?
  Hvis manden skal forkæles så står den altid på sushi og lækker chokolade og en aften på sofaen sammen med mig ❤️

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 6:24 AM

   Lyder som en rigtig herlig omgang forkælelse! Held og lykke 🙂

 5. Helene Nielsen
  27. oktober 2015 at 4:53 PM
  Reply

  Jeg elsker at forkæle børn og børnebørn i tide og utide <3 jeg bliver selv så glad i låget når jeg kan se at de bliver glade for det de får af mig –jeg har meget sjælden nogle ønsker –men efter 11 år med blodcancer har mit hår det ikke for godt –så nu ønsker jeg mig nogle gode produkter der kan friske det op 😀 deler meget gerne og krydser fingre <3

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 6:22 AM

   Sådan har jeg det også – Jeg elsker at give! Held og lykke 🙂

 6. Katrine
  27. oktober 2015 at 7:36 PM
  Reply

  Jeg forkæler mine nærmeste med min tid. Det lyder meget snobbet og selvoptaget, men efter en tur med stress, så ved jeg hvor vigtigt det er at bruge tid sammen med dem, jeg holder af – og ikke jage alt muligt andet, som slet ikke er vigtig!
  Når vi så er sammen, så er det gerne med kaffe, kage, slik, chips, god mad og rødvin. Uhm…og lidt ups… 😉 🙂

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 6:21 AM

   Det lyder på ingen måde selvoptaget! Det lyder skønt og meget fornuftigt. Held og lykke 🙂

 7. Sara-Marie
  27. oktober 2015 at 8:41 PM
  Reply

  Virkelig fin advendtkalender. Det kunne være en perfekt overraskelse til min dejlige mor. Det fortjener hun. Hun gør alt for, at jeg har det godt og forkæler mig tit. Jeg prøver, at gøre gengæld ved at hjælpe til i hverdagen, som f.eks. Lave mad, lægge tøj sammen, rydde op osv. Det bliver hun glad for. Sådan en gave, som I udlodder, ville have stor betydning for mig, at kunne forkæle hende med. Hun har bølget hår. ?

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 6:20 AM

   Lyder som en god ide og hvor er det dejligt du er god til at hjælpe din mor. Held og lykke 🙂

 8. Marlene Høj
  27. oktober 2015 at 8:54 PM
  Reply

  Med nærvær, ro og god mad 🙂
  Jeg har glat hår.

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 6:19 AM

   Det lyder heller ikke så tosset 🙂 Held og lykke 🙂

 9. LS
  27. oktober 2015 at 8:58 PM
  Reply

  Først og fremmest super lækker præmie du har fundet frem til en af os!
  Jeg forkæler mine nærmeste ved at være nærværende, lyttende og tage udgangspunkt i den enkelte. Min far forkæler jeg ved at hjælpe ham med ting han mener ungdommen har mere forstand på, min søster forkæler jeg ved at bage kage til hende eller foreslå vi skal lave noget hyggeligt sammen. (Det kunne være at se en film) Min mor derimod forkæler jeg alt for sjældent.. Hun er den der har gjort allermest for mig livet igennem og jeg får ikke altid sagt den tak hun fortjener. -Derfor skal hun have præmien (det kunne jo også være at jeg måtte låne lidt?) hvis jeg vinder.
  God fødselsdag til den tid!

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 6:18 AM

   Tak, jeg synes også den er vildt lækker! Det lyder som om du er en af de kvinder, som din egen mor, der er god til at forkæle 😀 Held og lykke 🙂

 10. Lene Haumann
  28. oktober 2015 at 9:04 AM
  Reply

  Ihhhh… JA TAK ❤️

  Trænger bestemt til forkælelse, laver så mange pakkekalender, men har ikke selv fået pakkekalender, siden jeg selv var barn. Så jeg vil blive rigtig glad for så lækker Adventskalender ❤️

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 9:08 AM

   Ja så må det da snart være dig der står for skud. Held og lykke 🙂

 11. Jacqueline Sørby
  28. oktober 2015 at 10:48 AM
  Reply

  Kæresten skal forkæles med hans yndlingsslik og en masse julehygge, og self en lækker adventkalender. Han er ikke den store julefan, så jeg må lige vise ham hvordan man julehygger mine mine manér! Derudover skal farmand nok have en stor julegave efter han snart har udværet sin datter i et halvt år.. Det er jo ikke det nemmeste når den yngste datter pludselig flytter hjennefra 😉 – jeg ønsker de lækre produkter til krøllet hår, da mine krøller vil ELSKE mig for det 😀

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 5:31 PM

   Det lyder som en god plan. Held og lykke 🙂

 12. Anette Aarup Frandsen
  28. oktober 2015 at 7:25 PM
  Reply

  I julemåneden laver jeg kalender pakker til mine tre piger og til min mand, samt min mor og min storesøster. Jeg elsker at hygge om dem jeg elsker.

 13. Lena
  28. oktober 2015 at 8:06 PM
  Reply

  Her i familien er forkælelse lig med god tid..af samme årsag arbejder jeg kun halvtids for derved at have god tid til at kunne tage drengenes legekammerater med hjem, tage med til fodboldtræning, hygge og læse sammen, traske gode ture i skoven med mand, børn og hund, lade nullermændene ligge fordi vi har mere lyst til et spil… Forkælelse af mig er ungernes glade grin, min søde mands kram og kys samt en logrende hale på min skønne goldenretriever prinsesse…

  Hvis jeg skulle blive den heldige vinder så har jeg glat hår (igen?)

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 8:17 PM

   Det lyder som bare skønt! Det må være dejligt at have friheden til at kunne prioritere således. Held og lykke 🙂

 14. Jeanne Hørdal
  28. oktober 2015 at 9:38 PM
  Reply

  Noget af det vi værdsætter meget er tid til at hygge sammen og hvert år tager jeg sønnike og 3 af hans kammerater og så bager vi og laver konfekt sammen til den store guldmedalje ?

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 9:43 PM

   Det lyder rigtig hyggeligt – Skønt med traditioner. Held og lykke 🙂

 15. malene grove
  28. oktober 2015 at 9:40 PM
  Reply

  Jeg har i flere år forkælet først og fremmest mine børn med pakkekalender, eller dvs. de sidste år har de valgt de hellere ville have adventsgaver. Udover dem laver jeg pakkekalender til mine forældre og har også flere gange lavet det til min søster og min veninde. I år bliver det hvis kun mine forældre der får og så mine to børn. Har bestemt mig for at børnene i år skal have pakkekalender til hver dag. Den søn er flyttet hjemmefra her i sommers og min datter er på efterskole. Så synes de skal forkæles hver dag i år, da det er første år de ikke er hjemme hos moar 😉
  Synes det er så hyggeligt med pakkekalender også at lave dem 🙂

  • Annesofie
   28. oktober 2015 at 9:44 PM

   Du har nogle rigtig heldige børn og forældre – Du er vist en rigtig giver. Held og lykke 🙂

 16. Anni Kristensen
  29. oktober 2015 at 8:45 AM
  Reply

  Nu har jeg ingen børn eller mand, men en nevø, som bor i lejligheden over mig.
  Jeg forkæler ham, ved altid at bage dobbelt portion af brød og kager, så der er til ham også.
  Det samme når jeg bager pandekager.
  Jeg strikker hue og handsker til ham og sørger for at han kommer til de ting han skal ss.

  • Annesofie
   29. oktober 2015 at 9:25 AM

   Du lyder som en helt perfekt underbo 🙂 Held og lykke 🙂

 17. Gitte Solskin Nielsen
  29. oktober 2015 at 4:58 PM
  Reply

  Jeg forkæler mine svigerforældre, ved hver jul at bage julesmåkager til dem. Ved samme lejlighed forkæler jeg så mand og bonussøn ved at bage masser af brunkager og de stor nyder december md.

  • Annesofie
   29. oktober 2015 at 6:06 PM

   Julekager er også den ultimative juleforkælelse 🙂 Held og lykke 🙂

 18. Pia Hansen
  29. oktober 2015 at 6:19 PM
  Reply

  DESVÆRRE har jeg ikke så mange penge så jeg forkæler familiens voksne og alle børnene med kvalitetshygge en tur i skoven hvor vi samler alt det vi kan bruge til at lave pynt med og så bager vi meget, læser historier og spiller en masse spil

  • Annesofie
   29. oktober 2015 at 6:31 PM

   Heldigvis har forkælelse mange former. Det lyder dejligt! Held og lykke 🙂

 19. Rikke Skjøde Baes
  29. oktober 2015 at 7:33 PM
  Reply

  Hej 🙂 Jeg ELSKER jul – og begynder faktisk at købe julegaver så snart jeg ser noget jeg ved mine gavemodtagere ønsker sig 🙂 Og så får mine forældre 24 pakker hver – Min mand for 12 pakker og Caroline og Mads Emil – mine to banditter får 24 pakker hver – og min lille hund får også en hundesok 🙂 Så ja – der er pakker til alle. Jeg ahr lagt et lille hint ud flere gange om at det ville være hyggeligt at stå op til en gave – DEN er bare ikke rigtigt gået ind nogle steder. :/ Så jeg gad dag godt kunne forkæle mig selv lidt i julen i år 🙂

  • Annesofie
   29. oktober 2015 at 10:18 PM

   Det må være din tur nu! Du må linke eller tippe manden om konkurrencen eller denne adventskalender her 🙂 Held og lykke 🙂

 20. Camilla Hovej
  30. oktober 2015 at 12:29 AM
  Reply

  Min søster og jeg plejer hvert år at forkæle mine forældre med forskellige gaver i løbet af december – det kan være alt lige fra chokolade, til lidt julepynt eller en tur i biffen <3

  Ud over det så får mine 3 børn adventsgaver – det behøver på ingen måde at være kæmpe gaver, men det kan være små søde ting, som jeg bare ved de vil elske <3

  Jeg plejer at lave konfekt til mine store børns lærere – bare lige så de ved at vi sætter pris på det store arbejde de udfører 🙂

  • Annesofie
   30. oktober 2015 at 8:14 AM

   Fantastisk! Det lyder hyggeligt det hele, særligt det med konfekt til lærerne 🙂 Held og lykke 🙂

 21. Kirsten Aakerman
  31. oktober 2015 at 11:37 AM
  Reply

  Forkæler mine nærmeste med alt fra små gaver/hverdagsting til hende der er på su og til oplevelser/tid/farmor kærlighed til barnebarnet og familien der ikke lige mangler det materielle. Det sidste kærlighed for hende på su altså også

  • Annesofie
   31. oktober 2015 at 3:16 PM

   Det lyder ikke så dårligt. Held og lykke 🙂

 22. Michael Heimark
  3. november 2015 at 5:54 AM
  Reply

  Vil forkæle min dejlige kæreste

  • Annesofie
   3. november 2015 at 6:04 AM

   Det lyder som en rigtig god ide! Hvordan forkæler du hende i hverdagen ? Held og lykke 🙂

 23. Luna
  4. november 2015 at 11:16 AM
  Reply

  Jeg forkæler tit min forældre, når de kommer hjem fra arbejde i form af madlavning, rengøring m.m. Derudover elsker jeg at holde “plejningsaftner” med min bedste venner/veninder.

  • Annesofie
   4. november 2015 at 2:12 PM

   uh plejningsaftener – Det lyder helt spa & wellness agtigt! Held og lykke 🙂

 24. Lene Haumann Jensen
  4. november 2015 at 9:40 PM
  Reply

  Glemte jo helt, at skrive hvordan jeg forkæler mine kære <3
  I hverdagen forkæler jeg min datter med børnepasning, altså jeg nyder det bestemt også selv <3
  Tror det er en rigtig god ballast for mine små børnebørn, at have en god og hverdags agtig kontakt med mormor <3 Forkæler børnebørn med tid, hygge og ro <3

  Ellers forkæler jeg mine kære med, at hjælpe til hvor og når jeg kan 🙂

  • Annesofie
   5. november 2015 at 11:41 PM

   Det lyder som en rigtig god hjælp og god forkælelse. Held og lykke 🙂

 25. Lis Nielsen
  6. november 2015 at 1:31 PM
  Reply

  Sikke en skøn kalender. Jeg gør mange små ting, uden egentlig at tænke over det. Kører den ældre nabo til frisør, sender en lille ting til børnebørnene, laver mandens livretter, men vigtigst sørger jeg for, at være god ved mig. Dvs. dyrker motion og lever sundt.

  • Annesofie
   6. november 2015 at 5:32 PM

   Rigtig gode ting – selvforkælelse er vigtigt! Held og lykke 🙂

 26. Lis Vinter
  8. november 2015 at 3:52 PM
  Reply

  Jeg hjælper altid hvor jeg kan, passer børnebørn m.m.
  Jeg har lige købt julekalender til alle børnebørnene, stor glæde 😉 næste omgang er julegaverne, jeg glæder mig til at se om jeg har mulighed for at opfylde nogle af ønskerne <3

  • Annesofie
   8. november 2015 at 4:21 PM

   Det er fantastisk at få lov at stor-forkæle <3 Held og lykke 🙂

 27. Pia M Hansen
  9. november 2015 at 4:06 PM
  Reply

  Mine piger får hver en pakkekalender og min chokooade og laver småkager til dem i den søde juletud. Vil gerne vinde den til glat hår

 28. Helle Lundsgaard
  10. november 2015 at 2:36 PM
  Reply

  Jeg elsker at forkæle mine nærmeste med små overraskelser jeg enten har syet eller hæklet. Eller hvis jeg lige falder over et eller andet der står deres navn på.

  • Helle Lundsgaard
   10. november 2015 at 2:37 PM

   Glemte at skrive at jeg gerne vil vinde den til glat går.

  • Annesofie
   10. november 2015 at 3:52 PM

   Det lyder som en skøn forkælelse <3 De hjemmelavede gaver ER de bedste! Held og lykke 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.