Blog posts

Allan Olsen Solo

Allan Olsen Solo

Musik

Allan Olsen

-Solo i BASaren

Jeg holder rigtig meget af Allan Olsen – Jeg har været trofast fan siden min barndom hvor jeg naturligvis er blevet præget af mine forældre. Allan Olsen er den bedste danske udgave af Van Morrison – En rigtig dygtig “storyteller”, med uendeligt meget på hjertet.

Jeg har fået fornøjelsen af at være BASarens musikanmelder – en ganske udmærket kombination af arbejde og fornøjelse. Jeg bliver mere og mere forelsket i BASaren som spillested og kulturforening – Det er på mange måder et sted som minder mig om nogle af de unikke steder jeg brugte det meste af min barndom og ungdom på. En forening med ildsjæle og med rammer til at skabe, udvikle og være kreativ. Det er så vigtigt at bevare!

  I aftes var koncerten helt udsolgt – Det blev den på blot 5 dage tilbage i sommers. Det var i sidste øjeblik at jeg kunne få plads som anmelder, på en af Allan Olsens egne gæstepladser, så jeg var rigtig glad for at han havde gemt den sidste plads til mig 😉

Det er første gang jeg har været til en koncert på egen hånd, det var lidt underligt at stå der alene hele aftenen og lige netop til Allan Olsen – En mand der rører mig og som jeg respekterer højt. Han fortæller de bedste historier om helt alm. jordnære ting som vi i hverdagen ikke værdiger en tanke, før han tar fat i det og sætter det i perspektiv – Det er en kunst at kunne det og særligt på den inderlige måde der rammer alle.

Jeg glæder mig til at komme i gang med at skrive anmeldelsen – Den må vente til jeg har bedre tid. Husk at du kan finde mine musikanmeldelser på Ditvendsyssel.dk & Ditaalborg.dk her under fanen, “DET SKER”.

I aften skal jeg ud med tøserne, det glæder jeg mig rigtig meget til – Det er ved at være længe siden og jeg trænger virkelig til lidt “voksen stimuli”.

Mads kommer hjem i morgen aften, fra sin charterferie på Tenerife – Vi glæder os afsindigt til at få en far og mand i huset igen!

I skal ikke snydes for et lille stemningsklip- Beklager den ringe kvalitet.

Med dette videoklip vil jeg ønske dig og dine en rigtig dejlig weekend 🙂

 

Læs anmeldelsen på ditvendsyssel lige her

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.