Blog posts

Alle de skønne produkter

Alle de skønne produkter

Yndlingsprodukter

Alle de skønne produkter, hvad skal man dog gøre ?

Jeg er VILD med skønhedsprodukter, cremer, hårprodukter, makeup ALT indenfor dette segment af kvindeforkælelse eller “dullegrej”, som man kalder det når man er fra Aalborg.

Jeg kan næsten ikke styre mig når der lanceres ny makeup kollektion eller nyt vidunder cremeprodukt fra mine yndlingsmærker – Jeg mangler egentlig ikke, men lige DEN farve eller creme har jeg jo ikke – Kender du det? Jeg skal faktisk ha´ mig et kvartaltsbudget, for ikke at overdrive behovet!

Når jeg får nye produkter, går jeg længe og glædes over dem – De stilles flot og forrest i mit skab og jeg elsker at dufte, kigge og røre ved det – Jeg smører et ekstra lag på eller gir vipper og læber et lag mere. Det ER lidt fjollet – det ved jeg og manden driller mig tit med det…

Det er virkelig selvforkælelse i stor stil og det er da heller ikke så tosset vel ?

I dag har jeg forkælet mig selv med dette køb

Det er simpelthen den bedste hårolie jeg nogensinde har brugt og jeg har prøvet rigtig mange olier. Mit hår ender tit med at virke fedtet og klasker let sammen, men denne olie gør alt det du gerne vil have fra en hårolie – uden at fedte! Den gir mit hår glas og så er den super allergivenlig og det er jo bare et ekstra plus i min bog 🙂 Jeg har flere produkter fra Erayba danmark og jeg har også skrevet lidt om dem før, læs mere her
Argan Mystic Olie K15

Hvordan forkæler du dig selv ? Er det sko, tasker eller noget helt tredje ?

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

1 Comment

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.