Blog posts

Fantastiske hårprodukter

Fantastiske hårprodukter

Yndlingsprodukter

Fantastiske hårprodukter

For et par år siden var jeg så heldig at vinde en lækker føntørrer og nogle produkter fra Erayba Danmark
Det var her jeg første gang stiftede bekendtskab med de lækre produkter. Jeg var nemlig blevet forkælet med en masse lækre prøver også. Det ELSKER jeg (Når man får små gratis prøver med)

Siden har jeg været rigtig glad for at bruge produkterne og forleden fik jeg et super godt tilbud på nogle nye spændende produkter og til det kunne jeg kun sige JA TAK! Jeg manglede netop en “silver shampoo” til mit blonde hår”, så “White factor Shampoo & Conditioner”, var helt oplagt! Jeg fik tilbudet igennem Eryabasfacebook profil og derfor fulgte faktura med pakken, sådan at betalingen kunne gennemføres på nemmeste vis – faktisk fik jeg også tilbudet om at afhente i Aalborg eller få det leveret hvis jeg boede i Aalborg – Det er helt vildt GOD service! Men da jeg ikke længere bor i ållern, så kom den i dag med post Danmark.

Jeg glæder mig til at tage produkterne i brug, jeg er sikker på de lever op til mine forventninger.

Se lige alle de lækre prøve- produkter der fulgte med købet af “White factor” sættet! Det er super god stil og fantastisk kunde pleje 😉 Det er sådan noget der gør at jeg blir hængende! (De 2 øvrige produkter er nogle jeg havde i forvejen)
image

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.