Blog posts

Svinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøb

Svinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøb

Hverdagsmad, Tips & Tricks, Velkommen i mit køkken

Svinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøb

Svinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøb er næste opskrift i mit grill tema. Vi fik denne menu til aftensmad i går og det var resultatet af en freestylet omgang grill. Dagen igår bød på mange gøremål, og Jeg havde ikke så god tid, hvorfor jeg valgte den nemme løsning. Da jeg havde afpudset min svinemørbrad, lagde jeg den i en udmærket købe marinade fra Sweet Baby Ray´s, her lå den i ca. 1 time. Mine kyllingebryster blev marineret i sennep, limesaft og teriyaki sauce og efterfølgende svøbt i bacon. Det var en super lækker kombination. Til kødet fik vi hvidløgsflutes og en simpel tomatsalat med mozzarellaost, dampede grønne asparges, forårsløg, frisk basilikum, agurk og tomat – det var en hurtig løsning på lidt godt tilbehør til kødet og det var lækkert.

Svinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøb

Svinemørbrad på spyd

Svinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøbSvinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøb

Fremgang
  • Læg svinemørbraden i en frysepose med marinade og lad det trække så længe du har tid til
  • Skær peberfrugt og rødløg i kvarte, se billeder
  • Skær mørbraden i 12 stykker og kom kødstykkerne på spyd sammen med de øvrige ingredienser
  • Grill på direkte varme på alle sider

Saftig kylling

  • 4 kyllingebryster
  • ca. 16 skiver bacon
  • 2 spsk. sennep
  • Saften fra en lime
  • 4 spsk. teriyaki sauce
  • Salt og peber
Fremgangen fremgår af billederne

Svinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøb Svinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøb Svinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøb

Tilbehøret bestod af en nem tomatsalat med citronsaft og olivenolie og et hvidløgsflute fra Hatting – en super nem, hurtig og ikke mindst lækker omgang grill, hvoraf der er rester til alle madpakkerne i dag. Sprødt og saftigt og lækkert!Svinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøb Svinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøb Svinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøb Svinemørbrad på spyd og saftig kylling i svøb

I aften skal jeg ud med veninderne, vi mødes over en hyggelig picnic i det fri med koldt rose og måske et par gode sommerdrinks.

Jeg har netop lagt en stor rådyrskølle i marinade, den skal trække i et døgn, inden vi griller den i weekenden. Jeg glæder mig til at smage resultatet og jeg vender naturligvis tilbage med både opskrift og billeder.
Hvad skal du grille i weekenden ?

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.