Blog posts

Små glimt fra min nytårsaften

Små glimt fra min nytårsaften

Velkommen i mit køkken

Små glimt fra min nytårsaften

Du skal ikke snydes for lidt små glimt fra min nytårsaften. Vi havde en dejlig festlig nytårsaften, der var fyldt med løjer, grin, snak, god mad og masser af kram. Det var en super lækker menu og vi fik gjort kål på hele vinmenuen, undtaget et enkelt glas overskydende sauterne, som jeg vil nyde i ro og mag om nogle dage. Selvom menuen måtte justeres lidt i sidste øjeblik, endte den med at være helt OK – Du kan se menuen lige her under↓

Nu vil jeg læne mig tilbage og lade mig opsluge af den nye sæson af Homeland – En serie jeg er helt vild med. Tømmermænd har jeg stadig i min krop og i mit hoved, de bliver ikke nemmere med alderen at undgå, medmindre man bevidst vælger total afholdenhed. Det er dog foreløbelig ikke relevant.

Her får du lidt små glimt fra min nytårsaften – dog flest af menuen. Beklager den ringe billedkvalitet.

Jeg håber du er kommet godt ind i det nye år – Rigtig godt nytår!

Nytårsmenuen 2015

Små glimt fra min nytårsaften Små glimt fra min nytårsaften Små glimt fra min nytårsaften Små glimt fra min nytårsaften Små glimt fra min nytårsaften Små glimt fra min nytårsaften Små glimt fra min nytårsaften Små glimt fra min nytårsaften Små glimt fra min nytårsaften Små glimt fra min nytårsaften
Små glimt fra min nytårsaften

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.