Blog posts

Økologisk gårdbutik

Økologisk gårdbutik

Velkommen i mit køkken

Økologisk gårdbutik

Jeg har før skrevet om den fantastiske økologiske gårdbutik : “Lille Østergaards økologi” Læs mere her

Det er simpelthen STEDET du bare MÅ besøge – i hvert fald hvis du er nordjyde, og hvis du bor i Vendsyssel, er det HER du bør købe æg og grønt. I dag fik jeg fornøjelsen af at gå en tur rundt med Bjørn. (ejeren) Han er god til at fortælle om råvarer og tilberedning. Jeg fik da også en del gode insider info om hvad og hvordan de populære gourmetrestauranter anvender grøntsagerne – Han leverer til flere af de bedste restauranter i Nordjylland. Lige nu er det en særlig løgblomst der hitter – det er selve blomsten, de hvide blade/knopper man har særligt øje på. Han plukkede en til mig og jeg smagte en lille bitte hvid knop (vil jeg kalde det) og der skete virkelig meget inde i munden. Det smagte af hvidløg, ramsløg, porre og purløg og noget mere som jeg ikke lige kunne sætte ord på, på stående fod – det glæder jeg mig til at undersøge nærmere. Jeg fik også smagt på en bolchebede og den var jo helt fantastisk lækker og smuk! Jeg elsker når madvarer er et helt æstetisk kunststykke i sig selv.

Jeg fik købt æg (30stk)
2 salathoveder
2 bundter gulerødder
1 bundt med farvede gulerødder (lilla og gule)
1 bundt karrotter
1 bundt bolche-beder
Hele herligheden kostede mig 80 kr. DET er da fantastisk!
Alt sammen økologiske og friske råvarer, gravet direkte op ad jorden. På torsdag og fredag kan du købe friske ferske økokyllinger og derefter kan de også købes på frost.

Lørdag og Søndag d. 5-6 september inviterer “lille Østergaard økologi” til høstfest og jeg vil anbefale dig at deltage og tá endelig børnene med 🙂

Jeg glæder mig til at lave en lækker salat til frikadellerne i aften 🙂

Økologisk gårdbutik

Økologisk gårdbutik

Økologisk gårdbutik

 

Økologisk gårdbutik

Økologisk gårdbutik

 

 

Økologisk gårdbutik

Økologisk gårdbutik

 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

2 Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.