Blog posts

Min mand har forladt mig

Min mand har forladt mig

Familieliv

Min mand har forladt mig og børnene

Forhåbentlig kun for de næste 8 dage hvor jeg er alene med børnene. Mads er rejst til Tenerife med sin far og søster, de er taget på charterferie bare de tre – Det bliver lækkert for dem og jeg ser nu frem til minimum 2 stk. forlængede weekends med veninderne i nærmeste fremtid. Jeg har ikke lyst til at være væk fra min familie i mere end max 4 dage – Det er til gengæld rigeligt tid til en fed storbyferie til Berlin eller London. Mads rejste i nat og jeg glæder mig allerede til han kommer hjem igen – Jeg kommer til at savne ham grusomt meget og det er første gang vi skal være adskilt så længe!  Børnene mener at de allerede savner ham meget, så jeg håber virkelig de vænner sig til at deres far er væk i løbet af de næste dage, ellers bliver det en lang uge. Jeg er selv håbløst pylret hvad det angår og jeg har aldrig været god til at undvære ham når han har været væk i flere nætter. Jeg sover elendigt og føler at jeg mangler en stor del af mig selv når vi er adskilt, det er lidt pinligt, nærmest ynkeligt. Kender du det? Det er ikke fordi jeg ikke glædes på hans vegne. Det er de færreste der kan forstå mig når jeg snakker med folk om det. Jeg får den sædvanelige smøre om at “det er sundt at savne hinanden”,” jeg ville nyde det hvis min mand var væk i en uge” eller “det er dejligt at kunne glæde sig til at ses igen”! JA, det er det og det kan også sagtens være at det viser sig at blive godt for mig, men jeg glæder mig næsten altid til at se min mand og når vi er på arbejde savner jeg ham også tit…?

Nå, men det er jo godt at jeg ikke er sådan en der keder mig – Jeg er ikke i tvivl om at ungerne og jeg kommer til at hygge os. Vi har planlagt ugen godt og sammen har vi sørget for at vi bliver ekstra forkælede. På torsdag har jeg planlagt omsorgsdag og her får drengene en fridag. Vi skal bl.a. i Leos legeland. Jeg har flere projekter i vente i køkkenet så der er rigeligt at lave når børnene er lagt i seng. Drengene har helt ukritisk fået lov til at lave madplan for ugen – Der var frit valg på alle hylder, næsten. De er indstillede på at hjælpe med de praktiske huslige pligter og med madlavningen og jeg synes faktisk de har klaret arbejdet med madplanen ret godt! Se bare her.

Drengenes madplan :

Lørdag : Tortillas med oksekød, salat, salsa og guacamole
Søndag: Lasagne
Mandag : Lasagne & salat
Tirsdag : Spaghetti carbonara
Onsdag : Kartoffelsuppe med brød og bacondrys
Torsdag : Rest fra kartoffelsuppe.
Fredag : Børn hos bedsteforældre, mor på restaurant med tøser.
Lørdag : Bøfsandwich
Søndag : Flæskesteg

Jeg vil slænge mig tilbage i sofaen med min kaffe og sammen med ungerne nyde et stykke af den lækre jordbær/hindbærtærte der dufter i hele huset.

Jeg vil ønske dig og dine en rigtig dejlig weekend 🙂

IMG_4738
Jordbær/hindbærtærte inden bagning
MADfilosoFie - May the force be with you!

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejser, familie, livsstil, skønhed - tips og tricks

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *