Blog posts

Nem aftensmad – KOKKENS hverdagsmad

Nem aftensmad – KOKKENS hverdagsmad

Tips & Tricks, Velkommen i mit køkken

KOKKENS hverdagsmad

Det er nem aftensmad

(Sponsoreret)

Nem aftensmad

Nem aftensmad er noget vi alle efterspørger – Nogle dage er bare hektiske og det kan være lidt af en bedrift at styre alle de praktiske pligter, samtidig med jobs, lektier og fritidsaktiviteter – Og så skal der også lige være tid til blot at være sammen. Så er det jo meget rart hvis aftensmaden er nem og og ikke kræver en masse arbejde. Jeg er sikker på det er noget alle kan nikke genkendende til ? For at lette disse dage, laver jeg indimellem et kæmpe læs af hjemmelavede færdigretter til fryseren, se mere her.  Det fungerer udmærket, det er dog ikke noget vi gider at spise hver dag (færdig retter fra fryseren) Vi kommer hurtigt til at savne variation og det friske element et nylavet måltid har. Har man ikke lyst eller overskud til at kaste sig ud i projektet med færdigretterne, så er der faktisk gode alternativer til at få en nem aftensmad.

Nem afttensmad Nem aftensmad

Kokkens hverdagsmad

Kokkens hverdagsmad

Kender du Kokkens hverdagsmad ?Jeg har fra på mandag fået lov at teste deres koncept og jeg er meget spændt på dette. På mange måder skriger det lidt imod det jeg står for – Det bliver svært at lade andre stå for aftensmaden herhjemme, men jeg glæder mig også til at holde lidt “ferie” fra mit vante job i køkkenet, læne mig tilbage og blive inspireret. Vi har selv været inde på hjemmesiden og vælge mellem nogle retter – Vi får leveret en familie kokkekasse og jeg synes allerede at konceptet er genialt!

https://youtu.be/YtYrHQpdJaE

Jeg vil igennem hele ugen invitere dig med på sidelinjen – Jeg vil tage billeder af maden og skrive lidt om smag, kombination og råvarer – Samt familiens modtagelse og oplevelse med hvert aftenmåltid. Det hele starter på mandag og kører ugen ud – Så følg endelig med.

Kokkens hverdagsmad

 

 

Jeg ser frem til en lidt hektisk, men dejlig arbejdsweekend med mit Band, vi har spillejobs både fredag og lørdag aften/nat.

Hold øje med bloggen på søndag hvor jeg har en overraskelse til dig – Det er jo 1. søndag i advent.

Jeg ønsker dig og dine en dejlig weekend, fyldt med god musik!

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.