Blog posts

Jeg er serieafhængig

Jeg er serieafhængig

Livsstil

Jeg er serieafhængig

– Anbefal mig en fed serie

Når det kommer til spændende serier, er jeg virkelig lidt af en “serie-o-man”. Jeg er serieafhængig! Jeg elsker fede spændings -og dramaserier, gerne en god svensk krimi. Faktisk også enkelte spændingsserier med overnaturlige og eventyrlige elementer, som “Game of Thrones”. Jeg kan ikke vente en hel uge på et nyt afsnit, så jeg ser næsten altid serierne efter alle andre, da jeg hellere venter på at jeg kan streame en hel sæson –  Jeg sluger 3-4 afsnit ad gangen og det er langt federe, synes jeg.

Lige nu glæder jeg mig til sæsonafslutning på Broen 3 og “Homeland 5. Det er 2 serier der også står højt på listen over favoritter. Mads og jeg er netop blevet færdige med at se den norske serie, “Frikendt”, en super fed serie som jeg kan anbefale dig at se hvis du er til spænding, tvist og drama.

Jeg er altid på jagt efter nye gode serier, jeg har set rigtig mange, men måske sidder du inde med et super godt serietip? Hvilken serie synes du er den ultimative bedste tv- serie? Skriv endelig hvis du kan anbefale en fed serie, gerne med flere sæsoner.

Jeg vil anbefale dig at gå i gang med nedenstående serier, hvis ikke du allerede har set dem.

HOMELAND

GAME OF THRONES

HOUSE OF CARDS

SONS OF ANARCHY

FRIKENDT

SHERLOCK

LOST

PRISON BREAK

REJSEHOLDET

Der er rigeligt at gå i gang med, det er perfekt her i efteråret.

Rigtig god fornøjelse!

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.