Blog posts

Jeg er glad, spændt og ved at skide en sprællemand!

Jeg er glad, spændt og ved at skide en sprællemand!

Livsstil, Velkommen i mit køkken

Jeg er glad, spændt og ved at skide en sprællemand!

Jeg sidder lige nu med det længe ventede magasin fra Appetize – Det er det nye nummer, årets første. Jeg er glad, spændt og ved at skide en sprællemand – Det er virkelig angstprovokerende og spændende. Alt dette postyr skyldes, at jeg i dette nummer af Appetize har skrevet to store artikler, forsidehistorien, som er et portræt af kokken, Claus Holm og en reportage om Køkken og hvidevare brugsen, St. Ajstrup. Faktisk har jeg tilmed været så heldig at få lov at fylde to sider i bladet, hvor jeg også bidrager med min egen opskrift på Minestronesuppe, samt nogle ord om mig og min blog. Det er placeret under overskriften, “Madglæde”. Det er jo helt vildt stort for en pige som jeg. Jeg glædes over den læringsproces, jeg har gennemgået, jeg er jo relativt grøn i dette fag, så jeg frygter også lidt læsernes “dom”. Det er kun min mand, der har fået lov at læse mit arbejde, og selvom han har været imponeret og generelt positiv i sin kritik, så tæller det jo ikke rigtigt, når det er min mand – Hvad nu hvis det hele i virkeligheden er noget værre lort ? Du kender det sikkert fra dig selv, det med at komme i tvivl og blive usikker på, om det du laver er godt nok? Jeg ved at kunderne er tilfredse, og det er jeg egentlig også selv, det er en god følelse, og det er trods alt det vigtigste. Som nordjyde burde jeg måske ikke bare plapre løs om dette, men jeg er faktisk (indrømmet) lidt stolt over mine præstationer, og så må jeg bare krydse fingre for at artiklerne også modtages positivt. Uanset hvad har det været en spændende og lærerig udfordring at skrive et portræt og lave en reportage. Det er mine første store opgaver som skribent/freelance journalist – Jeg har efterhånden tilegnet mig en slags rutine i arbejdet med de korte annoncer, reklameartikler og musikanmeldelser – de opgaver, der fylder omkring 500 ord, hvilket svarer til en sides penge. Det er straks noget helt andet, når det kommer til opbygningen af en historie, om det er livshistorefortælling eller en beskrivelse af en virksomhed, der skal motivere kunder til køb. Det kræver en del sprogligt og teknisk at fastholde en læser i en lang artikel. Der er rigtig mange faktorer, der gør sig gældende og det har ikke været helt nemt uden teknisk baggrund. Alligevel er det faldet mig naturligt at skrive disse historier, ordene flød og jeg skrev i et flow. Jeg er ikke ret stærk i det grammatiske, komma er noget jeg sætter sådan lidt impulsivt 😀 Det er helt sikkert til stor irritation for mange af mine læsere her på bloggen – Men jeg er vild med at skrive og fortælle, generelt al form for formidling er noget jeg brænder for. Jeg har indset, at det er noget jeg vil fortsætte med, det er en af de interesser, jeg vil holde fast i og dyrke ved siden af mit professionelle arbejde, hvad det så må blive.

Du kan læse magasinet online lige her, hvor du kan zoome ind, så du kan læse teksten. ↓

Jeg er glad, spændt og ved at skide en sprællemand! Jeg er glad, spændt og ved at skide en sprællemand!

 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

2 Comments

 1. Katrine
  16. februar 2016 at 8:16 PM
  Reply

  Hej Fie
  Så fik jeg endelig læst din artikel. Jeg synes, den er SUPER god – du har formået at holde mig fanget hele vejen igennem 🙂
  Sejt!!
  Kh. Katrine

  • Annesofie
   17. februar 2016 at 7:04 AM

   Kære Katrine – Mange tak for din respons, den er jeg rigtig glad for! Fedt 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.