Blog posts

Pinot Noir smagning og kæresteophold

Pinot Noir smagning og kæresteophold

Ferie og rejsebeskrivelser, Livsstil, Vin, Vin & drinks

Pinot Noir smagning og kæresteophold

Pinot Noir smagning og kæresteophold er nogle af begivenhederne de seneste dage har budt på – storstilet forkælelse og vi elsker det. Vi har b.la. nydt en udsøgt Pinot Noir smagning og et lækkert kæresteophold. Torsdag aften var vi til vinsmagning i klubben – den stod på Pinot Noir druer. Absolut yndlings! Der var mange lande repræsenteret, både oversøiske Pinot Noir og de klassiske fra Bourgogne.

Det var en aften med 9 smagninger og hvor nogle af de skønne druer blev smagt igen og igen. Mads fik forhandlet sig frem til en OK pris på nogle flasker, og vi endte med at skulle transportere glas og 5 flasker vin med hjem på cykel. Jeg må indrømme, at det var en anelse uforsvarligt efter de mange smagninger, balancen var ikke helt i top, men det gik. Min mand skulle op på arbejde næste morgen, hvor det i øvrigt var hans fødselsdag. Jeg er sådan en der let rammes af tømmermænd, selv efter bare 3 glas, kan jeg mærke, at jeg er sløv og tung i kroppen dagen efter. Det var derfor lidt af en overvindelse at stå tidligt op for at dække et fint fødselsdagsbord til fødselaren.

Pinot Noir smagning og kæresteophold Pinot Noir smagning og kæresteophold

Fødselar

Mads havde bestilt flæskesteg med det hele, som fødselar har man retten til at vælge hvilken middag man skal fejres med om aftenen – En fødselsdagstradition vi værner om herhjemme. Vi hyggede med god mad, disney og X-factor, en tilbagevendende fredags begivenhed, ungerne glæder sig til.

Pinot Noir smagning og kæresteophold
Gaver

Mads blev begavet med fine gaver, deriblandt et kæreste ophold med spa og wellness, god mad og vin i fremragende selskab med hans søde kone, på Himmerland spa og golf resort. Det er vores første besøg her, men bestemt ikke vort sidste! Vi kom ikke for at spille golf, selvom Mads er en udmærket golfer. Planen var at vi skulle nyde et døgn i tosomhed og forkæles med spa, mad og vin. Jeg havde booket værelset igennem Hotels.com, et tilbud på 700 kr der inkluderede morgenmadsbuffet. Værelset lå perfekt og med en blændende udsigt til sø og golfbane. Vi havde fået et stort værelse med altan, en hems med to ekstra enkeltsenge og lænestole. Det var et familieværelse og det var rigtig lækkert! Vi startede opholdet, allerede lørdag, med en frokost i deres diner – En gedigen solid burger med gode hjemmelavede fritter og dyppelse, faktisk en af de bedste burgere jeg har smagt længe.

Pinot Noir smagning og kæresteophold

Kæresteophold

Efter frokosten skulle vi i spa – Jeg havde jeg booket et privat parrum, spaoplevelse med snacks, vand og stjernehimmel. Det var hyggeligt, intimt og afslappende. Bagefter nød vi de forskellige bade og saunaer i wellness afdelingen. Det er en perfekt måde at slappe af på og nyde hinanden. Efter et par afslappende timer med spa og wellness, valgte vi at tilbringe nogle timer på værelset, da vejret var rigtig sløjt og trist, hvilket passede fint med sådan et ophold. Vi hyggede os med at snakke, se en rigtig god film og Mads fik endda en lur. Inden middagen nød vi kaffe, musik og et godt glas vin, mens der blev lakeret negle og strøget skjorte.

Pinot Noir smagning og kæresteophold

Middagen

Om aftenen havde jeg booket bord i restauranten til kl. 20. Vi elsker at spise lidt sent, når vi endelig har muligheden – til hverdag spiser vi nemlig ret tidligt, mellem 17.30-18.00. Vi fik en 3- retters menu – til forret nød vi et rigtig godt glas Chardonnay. Hovedretten bestod af mørt og saftigt andebryst og her passede den gode flaske Rhone, vi havde valgt, helt perfekt. Det var en vellykket middag med gode forretter og smagfuld hovedret, desserten var udmærket, men nåede ikke op på de øvrige retters niveau. Vi var tilfredse og mætte og aftenen fortsatte i højt humør med gode øl og drinks i baren efterfølgende. Vi kom til at snakke og feste med et andet par, der sad ved bordet ved siden af os, det var sjovt og hyggeligt. Her er lidt stemningsbilleder fra restauranten. (Billedet af os, er taget af parret ved det andet bord)

Pinot Noir smagning og kæresteophold Pinot Noir smagning og kæresteophold Pinot Noir smagning og kæresteophold Pinot Noir smagning og kæresteophold Pinot Noir smagning og kæresteophold

Jeg kan varmt anbefale et kæresteophold på Himmerland golf og spa resort. Det var dygtige tjenere, udmærket mad og skønne omgivelser med et udvalg af aktiviteter for enhver smag. Stedet er også  ganske oplagt til familier da der er bowling, badeland og store flotte værelser. Jeg elsker ophold som disse, det kan virkelig godt betale sig at prioritere og investere lidt i tosomheden indimellem – så hiv et døgn ud af kalenderen og nyd det!

Pinot Noir smagning og kæresteophold er ikke sådan at sige skie til 🙂

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.