Blog posts

Hokus pokus mig i Focus

Hokus pokus mig i Focus

Familieliv, Yndlingsprodukter

Hokus pokus mig i Focus

Hokus pokus mig i Focus – det er ordene du kan høre mig sige fra på tirsdag, hvor vi henter vores nye bil. Jeg kan allerede mærke, at det bliver et varmt og smukt bekendtskab. I de seneste uger har de fleste samtaler (både ude og hjemme) været præget af biler, motorer, økonomi og hestekræfter – emnet biler har fyldt virkelig meget, og jeg har aldrig troet, at jeg en dag skulle få så megen (ligegyldig) viden omkring dette emne, for ikke at tale om meninger og ønsker!?  Jeg forbavser mig selv, og jeg indrømmer, at min liste med krav og ønsker, hurtigt gik fra at være kort og helt overskuelig i punkt-form, til at være en alenlang detaljeret liste – man tror man kender sig selv…

Købet af ny bil er for os, en stor beslutning. Det er svært at vælge blandt de hundredevis af modeller og mærker, og man vil jo gerne vælge den helt rigtige bil. Det er en vigtig følgesvend, den skal være pålidelig og god i mange år – de varme følelser skal helst kunne holde, i det mindste i hele afdragsperioden 😉

Vi har haft rigtig mange overvejelser med i vores biljagt og jeg føler nu, at vi er endt med det rigtige match. Vi er gået fra diesel til benzin, fra 2.0 til 1.5 og fra brugt til ny – jo… der er sket lidt undervejs også med budgettet.

Vi var heldige at finde en Ford Focus 1,5 EcoBoost – 18,5 km/l Titanium fra 2015. Den har kørt 2700 km og vi forhandlede os frem til en skarp pris. Det er jo praktisk taget en helt ny bil og forskellen er for os, at vi har skåret 50.000 kr. af nyprisen.  Den nye Ford Focus 1,5 model får mange roser, den klarer sig eksemplarisk i motortest og crashtests, se bare her og her. Faktisk er motoren i vores nye Ford, den helt store vinder 6 år i træk og de gode vinderpriser og anmeldelser, har vejet tungt på vægtskålen, da vi skulle træffe det store valg.

Det er bæstet her jeg er blevet lun på – jeg glæder mig til at den kommer hjem på tirsdag!Hokus pokus mig i FocusHokus pokus mig i Focus

Er den ikke bare lækker?

Hokus pokus mig i Focus!

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.