Blog posts

Rosenbeck Frilandskød

Rosenbeck Frilandskød

Tips & Tricks, Velkommen i mit køkken

Rosenbeck Frilandskød (Annonce, læs mere her)

Igår besøgte jeg Rosenbeck Frilandskød, en spændende og hyggelig gård med grise, kalve og høns. Rosenbeck Frilandskød har også en gårdbutik, hvor du med god samvittighed kan købe lækre råvarer fra eget opdræt. Peter er manden bag Rosenbeck Frilandskød, og det er tydeligt at se, at han brænder for kvalitet og ordentlige forhold for dyrene –  dyrevelfærd er noget han går højt op i, og man ser med det samme, at dyrene trives rigtig godt her.Rosenbeck Frilandskød

Rosenbeck Frilandskød og gårdbutik

Med en uddannelse som landmand og en baggrund som sælger er det på få år lykkedes Peter at få drømmen om at drive eget frilandslandbrug etableret endda med stor succes. Der er efterspørgsel på frilandskød, og Peter er kendt for at være yderst leveringsdygtig, når det kommer til smagfulde kvalitetsråvarer.

Gårdbutikken har et stort udvalg af forskellige delikatessevarer, røget og velhængt kød. Der er virkelig noget at komme efter, og jeg fik lyst til at smage det hele! Hvis du ikke lige har mulighed for at køre forbi den hyggelige gård ved Dronninglund, kan du købe de fleste råvarer online på Peters webshop. Her kan du købe enkelte udskæringer, store kasser med et udvalg af forskelligt kød eller fisk –  du kan sågar abonnere på kød – det synes jeg er et kæmpe hit, og lurer selv på denne kasse som kan bestilles online. Der skal ikke gå længe, før jeg igen besøger Rosenbeck Frilandskød, og næste gang vil min mand også med. Rosenbeck Frilandskød Rosenbeck Frilandskød Rosenbeck Frilandskød Rosenbeck Frilandskød

Med stor gejst og passion fortalte Peter om sin mission, og om hvordan han driver sit frilandslandbrug. Jeg fik en grundig rundvisning, og fik hilst på alle de glade dyr. Jeg må indrømme, at jeg blev helt varm om hjertet, da jeg så hvilke forhold dyrene lever under og ikke mindst synet af de gladeste frilandsgrise. Der er ingen tvivl om at disse dyr, hver og en, lever et værdigt og godt dyreliv – det vil jeg gerne støtte op om, og jeg betaler med glæde lidt mere for, at disse dyr har levet et anstændigt liv. Jeg tror, at mange mennesker vil blive overrasket over både pris og kvalitetsforskel og der er virkelig kæmpe stor forskel når det gælder kvaliteten – jeg kan kun anbefale dig at teste det selv, hvis du endnu ikke har smagt forskellen – og så er det bare rigtig rart, at tænke på at dyret har levet under de bedst mulige vilkår.
Rosenbeck Frilandskød

Rosenbeck Frilandskød

Rosenbeck Frilandskød

Rosenbeck Frilandskød

Rosenbeck Frilandskød
I forbindelse med mit grill tema fik jeg en stor porchetta med hjem til fredagens middag. Det var en flot steg på 3 kg., så vi inviterede svigerfar til spisning. Porchettaen er krydret med Peters hemmelige hjemmelavede marinade og fyld. Du kan finde min opskrift på tilbehøret på bloggen fra i morgen aften, hvor jeg også sætter gang i en ny konkurrence sponsoreret af Rosenbeck Frilandskød. Du kan også følge den lille gård på Facebook. Hold øje med bloggens Facebook imorgen aften for flere detaljer.

Tænker du over dyrevelfærd når du køber kød ?

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

1 Comment

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.