Blog posts

Hjemmelavet grøn pasta med matcha

Hjemmelavet grøn pasta med matcha

Velkommen i mit køkken

Hjemmelavet grøn pasta med matcha 

Inspireret af nogle super gode Matcha softdrinks fra cgsoftdrinks.dk udviklede jeg denne opskrift på hjemmelavet grøn pasta med matcha. Den og to andre opskrifter med matchapulver var et af de eksperimenter, jeg ikke var sikker på, ville få et super godt udfald – jeg var derfor helgarderet med en pose pataskruer, hvis min matchapasta skulle ende i skraldespanden. 

Heldigvis smagte mine grønne matchapasta virkelig godt. Det skal ikke være en hemmelighed, at Mads generelt ikke deler min begejstring for matcate – grøn te drikker han ikke. Alligevel var han og børnene virkelig begejstrede for min matchapasta. Det gør bestemt ikke noget at man lige tilfører den ellers usunde hvide pasta et skud sunde antioxidanter fra matchapulveret, og det ser tilmed super flot ud med den olivengrønne farve til den hjemmelavede pasta. 

Hjemmelavet grøn pasta med matcha te

Dette skal du bruge

 • 300 gram hvedemel
 • 4-5 hele æg
 • 3 tsk. matchapulver
 • Pastamaskine, jeg anbefaler denne(←reklame)

Prøv også denne opskrift med hjemmelavet pasta

Sådan gør du

 1. Hæld melet i en skål, eller hæld det ud på dit køkkenbord i en stor vulkan. Tilsæt matchapulveret og Pisk æggene i et efter et med en gaffel, så det mixes med melet. Saml det hele i en fast grøn dejbolle.
 2. Del bollen i 6 lige store kugler og flad dem ud med hånden, rul dem igennem din pastamaskine over flere omgange, og gør dejen tyndere og tyndere.  
 3. Hæng din friske pasta på et pastastativ eller på et skærebræt, tørresnor eller andre kreative steder hvor det kan hænge uforstyrret imens du laver resten. 
 4. Med en kniv, pizzahjul eller pastakniv skærer du smalle pastastrimler i den størrelse og længde du ønsker. Drys det med mel så strimlerne ikke klistrer sammen.
 5. Kog pastaen i kogende og saltet vand i ca. 4 minutter. Du kan fryse hjemmelavet grøn pasta.
 6. Spis hjemmelavet grøn pasta med matcha te til en klassisk kødsauce, italienske kødboller eller lige det du foretrækker.     

Hjemmelavet grøn pasta med matcha

Hjemmelavet grøn pasta med matcha Hjemmelavet grøn pasta med matcha Hjemmelavet grøn pasta med matcha Hjemmelavet grøn pasta med matcha Hjemmelavet grøn pasta med matcha Hjemmelavet grøn pasta med matcha Hjemmelavet grøn pasta med matcha
Rigtig go´appetit!

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

1 Comment

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.