Blog posts

Geniale videotips & tricks

Tips & Tricks

Geniale videotips & tricks

Jeg er vild med de mange geniale videotips og tricks du kan finde på “youtube”. Der er mange geniale, sjove og virkelig skøre – Fælles for de fleste er at de er ret underholdende. De bedste videotips er yderst brugbare og inspirerende. Jeg er vild med den “hovsa oplevelse” jeg får når jeg ser et smart trick og med ET tænker, HVORFOR har jeg aldrig tænkt på det ?

Jeg følger Dave Hax, ham har jeg før henvist til under mine tips og tricks og jeg kan virkelig anbefale dig at følge ham – Jeg har lært mange gode tricks, se  f.eks. nedenstående videoer.

Jeg håber du kan bruge disse tips og tricks.

Rigtig god fornøjelse!

Smart kartoffel trick

Til ungernes madpakke

Til mandens madpakke

Kiwi – Mango eller avokado

Nu er det snart halloween, så denne kan tåle en gentagelse

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.