Blog posts

En begivenhedsrig weekend

En begivenhedsrig weekend

Familieliv, Musik

En begivenhedsrig weekend venter forude

Det er fredag og så er der snart weekend! Yay – Hurra for weekenderne, det er de bedste dage i hverdagen 😉

Vores weekend er booket med en masse gode gøremål og oplevelser – Det er et lidt stramt program, men skønne begivenheder. Min stakkels mand har haft den onde og brutale “mandesyge” og jeg må ærligt tilstå at jeg ikke magter mere af den slags, så jeg håber at han bliver frisk til weekenden – Jeg vil faktisk hellere SELV være syg end at være vidne til og agere sygeplejerske for hans elendigheder, kender du det?

I eftermiddag og aften skal vi (hvis ellers Mads er frisk) familiehygge I Hjørring hos min svigerfar og kone. Vi overnatter og jeg er sikker på der er linet op med storstilet forkælelse – Spændende diskussioner over et par gode flasker vin og helt sikkert masser af dejlige grin.

I morgen starter vi dagen med at besøge Lille Østergaard økologi – De inviterer til høstmarked Lørdag og Søndag fra 11-17 – Et spændende program har de offentliggjort på deres facebookside og jeg ser særligt frem til at møde og smage på retter tilberedt af deres “gourmet samarbejdspartnere”. Der vil b.la. være kokke fra restaurant TABU (Aalborg), restaurant BÜLMAN (Scheelsminde Aalborg) og restaurant KRONBORG (Egholm) – Jeg glæder mig til at få en masse inspiration og måske få ideer til nye anvendelsesmuligheder af de lækre råvarer jeg køber hos Lille Østergaard økologi. Læs mere om mine besøg her og her

Lørdag eftermiddag skal vi hjælpe spejderne i boden på Brønderslev marked. Kagesalget på markedet er med til at finansiere spejdernes eksistensgrundlag over året, så det er vigtigt at bakke op om, især når man har spejderbørn! Jeg har bagt chokolademuffins og håber de kan gi en masse moneter til kassen.

Søndagen starter med RED BARNET indsamling – DU tilmelder dig indsamlingen her – Jeg håber vi får en ordentlig dynge penge til det gode formål.

Søndag eftermiddag skal bruges på praktiske ting i hjemmet og så skal jeg mentalt indstille mig på at starte på arbejde igen om mandagen! Jeg glæder mig rigtig meget – Det skal nok blive godt og rigtig hårdt…

Jeg vil med dette kæmpe talent og fede nummer ønske dig en fantastisk weekend!

Han hedder Gavin James og er fra Irland – Jeg er fuldstændig forgabt i den stemme og spår ham en STOR karriere!

https://youtu.be/9lZYzoIl3bM

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.