Blog posts

Glimt fra min weekend

Glimt fra min weekend

Familieliv

Glimt fra min weekend
Glimt fra min weekend

Jeg har lyst til at dele lidt glimt fra min weekend med dig. Vi har haft en rigtig dejlig weekend med plads til gode gerninger, familiebesøg og hjemmehygge – jeg vil lade billederne tale for sig selv og komme med en velment opfordring…

I dag fik drengene og jeg indsamlet 1279 kroner til Red barnet. Børnene var meget stolte, og de fik et fint diplom. Pengene går til børn i katastrofer som børnene i Nepal efter det voldsomme jordskælv – det er en sag, man virkelig bare skal støtte! Fik du ikke besøg af Red barnet i dag, og gerne vil støtte, kan du sende en SMS: RED til 1277. Du kan også støtte ved at bruge mobilepay :30 30 31 00 eller Swipp til 5555 – hver en krone tæller. Læs mere her

Glimt fra min weekend

Glimt fra min weekend

Glimt fra min weekend

 

Jeg ønsker dig og dine en rigtig dejlig uge.

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.