Blog posts

Bella Italia

Bella Italia

Familieliv, Ferie og rejsebeskrivelser

Bella Italia

La dolche vita og Bella Italia – livet nydes til sit ypperste her i Piemonte. Hermed et postkort fra Bella Italia. Der har været fuldkommen stille på bloggen, da jeg er taget på sommerferie. Jeg sidder i skrivende stund i skyggen med en stor kaffe, vand og min telefon – det er mit første indlæg fra mobilen, og jeg kan godt afsløre at det er lidt af en udfordring, særligt med billederne. Nogle billeder er taget fra Instagram, og derfor er der forskel på lyssætningen på billederne.

Efter en uges fantastisk ferie ved Garda søen i Peschiera gik turen til Lago Maggiore. Her indlogerede vi os for første gang nogensinde i et telt, og vi er overraskede over, at vi har fundet os til rette med det! Livet i et mobilehome eller i en lækker hytte er helt klart mere luksus, men vi trives godt i teltet, og det er et langt billigere alternativ. Flere penge til lækker mad, vin og eventyr, ja tak 🙂

Bella Italia har allerede på dette års ferie beriget os med en masse dejlige oplevelser og minder – vi elsker disse ferier, hvor vi går på opdagelse sammen som familie, spiser og drikker som adelige og slapper af i de smukkeste omgivelser.

Udover smukke Lago d’Garda og Lago Maggiore har vi også nydt Lago d’I dro og senest Lago d’ Orta. Norditalien og særligt Piemonte kan brøste sig af mange smukke og “breath-taking” søer, og vi elsker at tilbringe ferierne her. Caldonazzo søen og Mergozzo søen er også plottet på ønskelisten. Imorgen skal vi til “Lake street food festival“, det glæder vi os rigtig meget til og vi har rigeligt at “Explore” endnu 🙂

Vejret er helt fantastisk, maden er udsøgt lækker, vinen smager af mere, og omgivelserne er overvældende smukke! Vi befinder os praktisk taget midt i et postkort, så smukt er her – ja, vi nyder Bella Italia og vi har en hel uge endnu til at nyde livet og få flere fælles oplevelser.

Lidt billeder naturligvis!

Bella Italia Bella Italia Bella ItaliaBella Italia

Bella Italia

Bella Italia

 

Bella Italia

Bella Italia

Bella Italia

Bella Italia

Bella ItaliaBella Italia

Se flere billeder på Facebook og Instagram 🙂

Ciao bellis!

 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

2 Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.