Blog posts

Anbefaling af fotograf

Anbefaling af fotograf

Livsstil, Tips & Tricks

Anbefaling af fotograf

Fotograf Johny Kristensen

(Dette er IKKE en reklame, en annonce eller et sponsoreret indlæg)

Jeg gjorde mig igår et super positivt og interessant møde, og jeg har fået lyst til at dele lidt af oplevelsen med dig. Jeg vil her give dig min varmeste anbefaling af fotograf, Johny Kristensen og her er ikke tale om en reklame eller annonce – det kommer udelukkende fra mig selv og det er et tip jeg gerne deler med dig som måske er i samme båd som jeg.

Anbefaling af fotograf

 

 

 

 

 

 

Igår var jeg i Aalborg for at lave nogle portrætfotos – jeg skal bruge dem i professionelle sammenhænge, til mit CV, på LinkedIn og den slags. Det var egentlig slet ikke noget jeg havde overvejet at få gjort indtil jeg stødte på en motiverende statusopdatering på facebook, fra Fotograf Johny Kristensen. “Grib chancen hvis du går ledig“, var overskriften, efterfulgt af nærmere beskrivelse :  “Er du på jagt efter et job. Så tilbyder jeg i uge 7 at lave et gratis portræt billede af dig. Du kan bruge til LinkedIn, dit CV eller ligende“.
Det var jo et super fantastisk tilbud jeg ikke skulle bruge mange minutter på at overveje og jeg bookede derfor tid. Johny sendte mig en besked med nogle af de forberedelser og overvejelser jeg skulle gøre mig inden fotograferingen. Der var tips til makeup og tøj, fremstilling og udtryk – og en lektie til mig om at finde tre karakteristiske ord, jeg ønsker at udtrykke igennem portrættet. Jeg blev overrasket og imponeret over hvilken seriøsitet der lå bag og jeg tænkte først, at det var lidt meget at gøre ud af et portrætfoto – det er jeg slet ikke vant til.

Jeg møder Johny på Nordkraft hvor vi får en snak om løst og fast – om det at gå ledig og om det, vi hver især brænder for og drømmer om. Det er et afslappet og meget naturligt møde og jeg er med det samme tryg ved denne rolige og rare mand. Jeg har mødt Johny én gang før, til et “photo shoot”, hvor han var fotografen der skulle levere billeder til den artikel jeg skulle skrive. Her talte vi dog ikke meget sammen, da fokus var på opgaven. Alligevel kan Johny på kort tid placere en masse karakteristika på mig som person – træk som jeg allerede er bevidst om, men sider, som mange af mine nære relationer, aldrig har oplevet. Det imponerer mig at han er så skarp i sine observationer og han fanger straks de sider jeg ønsker at dyrke meget mere og særligt ønsker at bruge i professionelt øjemed. Jeg bliver hurtigt klar over at Johny er en meget kunstnerisk og professionel fotograf – han ønsker at finde frem til de helt rigtige udtryk og han ved hvad han taler om.

Portrættet laver vi udendørs, jeg er placeret op af en grafitti malet betonvæg – det er fotografens valg, han mener at det signalerer en masse om min personlighed. De spraglede farver, det rå udtryk, det kunstneriske, det kreative og det at turde satse. Det er virkelig spot on og det giver rigtig god mening – men jeg ville aldrig selv komme frem til dette. Under fotograferingen opdager jeg hvor svært det må være at være model – vi skyder udenfor og det er rigtig koldt, vinden driller hår og øjne og jeg kan mærke at jeg bliver sådan lidt stiv i ansigtet. Johny guider mig løbende, men jeg synes det er svært at få de forskellige udtryk frem og det er til trods for min erfaring med teater. Det er stilbilleder og det har jeg slet ikke erfaring med. Jeg er spændt på hvordan billederne falder ud og jeg håber de kan være med til at optimere mit CV.

Da jeg spørger Johny om hvorfor han bruger sin tid og tilbyder sig gratis, fortæller han at det er noget han har gjort før – han brænder for at hjælpe de ledige og jobsøgende. Han har selv, erfaring med at gå ledig og han ved hvor hårdt det kan være. Han mener at han kan hjælpe andre på vej til at finde det rette job ved at hjælpe dem med det helt rette foto til CV´et. Jeg synes det er en fuldstændig fantastisk og godhjertet tanke – gid flere var som Johny! Initiativrig, handlekraftig, løsningsorienteret, proaktiv og nytænkende er nogle af de sider jeg spotter hos Johny og jeg mener at han er en kæmpe gave for instanser som jobcentre og fagforeningernes A-kasse. Det ville da være fantastisk om man her kunne tænke mere ud af boksen og fokusere på de ting der virkelig kan gøre en forskel – og helt reelt hjælpe folk videre med at komme ud af deres ledighed. Jeg er overbevist om at det er noget Johny kan bidrage til og det er lige præcis hvad han gør, helt GRATIS på nuværende tidspunkt. Hatten af for det, han fortjener en stor applaus for den gode indsats og sit enestående arbejde. Er det ikke fantastisk ?

 

Mine varmeste anbefalinger til Fotograf Johny Kristensen

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

2 Comments

 1. Thomas
  19. februar 2016 at 6:46 AM
  Reply

  Igennem den frivillige verden, har jeg kendt Johny snart i mange år – og jeg kan kun støtte op om din betragtning af ham. Han er et fantastisk menneske der vil alle det godt! Lækkert at se, at nogen “tør” tage imod hans tilbud om gratis fotografering. Ofte når man ser noget er gratis i dag, bliver vi alle alt for mistænkelige og tror at der må ligge noget under. Johny gør det helt sikkert også for den gode reklame, men i bund og grund tror jeg han gør det mest, for at hjælpe andre!!

  De bedste hilsner fra Thomas

 2. Annesofie
  19. februar 2016 at 7:14 AM
  Reply

  Hej Thomas, tak for dit bidrag, du har helt ret! Det er faktisk en lidt trist kritisk tendens i samfundet, på det generelle plan – Jeg tror simpelthen også det er fordi vi ikke er vant til noget er gratis og da slet ikke så stor en ydelse – der ligger meget arbejde bag sådan et tilbud 🙂 Johny var slet ikke klar over at jeg ville give ham disse ord med på vejen, mest af alt tror jeg på at han gør det fordi han mener at kunne bidrage med noget vigtigt og så tror jeg det giver ham noget personligt at møde en masse forskellige mennesker 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.