Blog posts

Tips til en god fars dags gave

Tips til en god fars dags gave

Familieliv, Velkommen i mit køkken

Tips til en god fars dags gave

Ganske som lovet får du hermed en bunke tips til en god fars dags gave. Jeg håber, at de kan inspirere dig til at finde den helt rigtige gave til din far eller dine børns far. Jeg elsker disse traditioner, vi fejrer fars dag med manér ligesom vi gør ved mors dag – herhjemme er vi som forældre ret heldige og lidt forkælede.

Vi gør os umage og forkæler Far/Mor med gaver (købte og hjemmelavede), et lækkert morgenbord/mad på sengen, og hele dagen er den heldige forælder i centrum ift. forkælelse næsten på niveau med fødselsdage. Det er ikke så dumt endda, at vi har præget børnene fra små, for det hænger ved – alle glæder sig til denne begivenhed, og børnene elsker planlægningen omkring dagen næsten lige så meget som jeg. 

Mors dags forkælelse 

I år var Mads ikke hjemme til at hjælpe børnene med at fejre mors dag, så børnene klarede det hele selv – det tog de i stiv arm, og jeg var både forbløffet, overrasket, rørt, stolt og meget glad. Jeg er simpelthen beriget med to meget betænksomme drenge, der både kan og vil opvarte og forkæle mig en hel dag. Jeg følte mig meget heldig og værdsat – og det er netop det, jeg synes er så fint ved traditionen, at lære vores børn at udvise taknemmelighed og værdsætte det de har (hvilket de selvfølgelig også gør til daglig). 

Fars dag

Til fars dag d. 5 juni er der fridag pga. grundlovsdagen, og i år skal vi også stemme til folketingsvalget. Derfor er det meste af aftenen allerede bestemt på forhånd – den står på valgflæsk og fjernsyn, mens vi hepper på vores foretrukne kandidater. Heldigvis har drengene og jeg det meste af dagen til at forkæle og overraske Mads, og vi har allerede bestemt flere ting, jeg ikke vil afsløre her. Til gengæld vil jeg gerne tippe dig om nogle gode og sjove fars dags gaver, enkelte af dem har vi selv haft succes med at give i gave.

Fars brunchpande

Jeg spår denne sjove egoistpande stor succes, den er jo super smart, når man trænger til lidt brunchforkælelse for én til max to personer. Den er meget oplagt som fars dags gave. På Coolstuff.dk der forhandler denne stegepande, finder du nogle af de sjoveste og mest cool gadgets som panden her, og jeg er sikker på, at du vil kunne finde en god fars dags gave der, det har vi haft held med et par gange før. Min mand har iøvrigt den seje star wars/darth vader badekåbe, du kan finde på sitet.  

Tryk på billedet ↓ for at komme til shoppen hvor du bl.a. kan købe panden (←reklamelink)

Tips til en god fars dags gave
Oplevelser

Det glemmer du aldrig website finder du et kæmpe udvalg af forskellige gavekort, du kan søge efter budget, geografi og kategori, men du kan også blot søge på fars dag, så er du hjulpet godt på vej. Mon ikke der kan findes noget her, der falder i din fars gode smag. Måske skal dine børn forkæle begge forældre lidt ved at sende Jer på kæresteophold, find inspiration til dit næste ophold blandt mine anmeldelser af ophold lige her. Gavekort til oplevelser er altid et hit herhjemme, og det at blive inviteret på restaurant til frokost eller middag er også meget brugt i familien. Det kan være et visit på en café med far, en fisketur eller en aktiv dag på åen i en kano – disse fælles oplevelser glemmer man sjældent.

Tryk på billedet ↓ og find den helt rette gave til ham (←reklamelink)

Vin og spiritus

Jeg kender ikke en far, der ikke ville blive glad for en rigtig god flaske, om det er vin, cognac, rom eller whisky kan du finde hjælp hos din lokale vinhandler eller købe en af de rigtig gode vin online hos Buus Vine. Jeg ved, at de har et par rigtig gode flasker Barolo, som min mand ville elske at få foræret i gave. Tjek udvalget og få gaven sendt med posten, nemt ik ?  

Tryk på billedet ↓ for at se udvalget (←reklamelink)
Tips til en god fars dags gave

Værktøj og maskiner

Findes der en far, der ikke mangler udstyr? Mine børns far mangler altid et eller andet smart redskab til haven eller noget værktøj – ny boremaskine et stillads, en nedstryger eller en eller anden dims jeg ikke aner, hvordan skal vende. Min mand har et kæmpe skur i forlængelse af en garage på 42 kvadratmeter, og jeg kan ikke se, at vi har plads til mere værktøj – alligevel er der altid noget han mangler. Havde vi råd til det, ville drengene og jeg købe en robotplæneklipper til Mads, han har ønsket sig en som denne i årevis.

Tryk på billedet ↓ for at se udvalget (←reklamelink)

 

Hjemmelavede gaver til far

Mine børn laver altid hjemmelavede gaver til fars dag, han har fået en smart nøglering, pokaler, tegninger, gavekort og meget mere. Du kan lave dine egne gavekort på computer ved at bruge et godt program eksempelvis canva.com, som jeg selv bruger ift. bannere og billeder her til bloggen.

Tryk på billederne ↓ for at finde andre gode ideer til hjemmelavede gaver på PinterestTips til en god fars dags gaveTips til en god fars dags gaveTips til en god fars dags gave

Gavekasse til far – Malebox

Ganske nyligt er jeg faldet over denne såkaldte malebox, der består af en række valgfrie komplette spiritussæt indpakket i trækasse, der skal åbnes med et koben – det er altså en maskulin størrelse fyldt med mandens foretrukne våde drikkevarer. Jeg synes, at det er en sjov og lidt anderledes idé – jeg ved at min mand ville blive begejstret for sådan en kasse.  

Se udvalget af de mange fede kasser ved at trykke på billedet ↓ der er mange geniale iblandt.

Tips til en god fars dags gave

Lav en videobog til far 

Sidst men ikke mindst vil jeg tippe dig om denne smarte videobog. Jeg er vild med ideen, der er tilpas sentimental – jeg ønsker selv sådan en videobog fyldt med nogle af familiens bedste minder. Det er en rigtig personlig og sød gave, der vil gøre indtryk på alle fædre som mødre, er jeg sikker på.

Tryk på billedet ↓ for at komme til shoppens forside (←reklamelink)


Se i nedenstående video, hvad en videobog er, hvordan du laver den, og hvordan du bruger den. 

Jeg håber, at du har fundet lidt inspiration til en god fars dags gave til d. 5 juni.
Rigtig go´fornøjelse!

 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

1 Comment

  1. Bente Skovgaard
    26. maj 2019 at 7:43 PM
    Reply

    Hold da op nogle gode og sjove ideer til fars dags gave

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.