Blog posts

Mere mormormad

Mere mormormad

Hverdagsmad, Mormormad, Velkommen i mit køkken

Mere mormormad 

Meget mere mormormad, hvem elsker ikke vaske ægte tradtionel mormormad? Grydestegt kylling, gammeldags oksegrydesteg, kartoffelsalat, nakkefilet, culottesteg i stegeso, karbonarder, bøf med løg osv.

Mange af disse retter koges og efterlader en fantastisk fond. Resten af fonden bruger jeg som regel til en lækker suppe – det veksler lidt imellem hot karrysuppe,kartoffelsuppe eller græskarsuppe, eller til en kraftig sauce. Jeg håber jeg kan inspirere lidt til en god omgang mormor mad (flere af retterne er der opskrift på fra tidl. Indlæg)

Herhjemme elsker vi Mormormad, det er faktisk retter der med sikkerhed skaber stor begejstring hos børnene. Det er retter jeg selv er opvokset med. Min mor er virkelig god til alt hvad der har med Mormormad at gøre og hun har oplært mig godt. Vi skifter meget godt imellem retterne herhjemme, det er vigtigt at få varieret mad og jeg prioriterer at børnene lærer at spise og smage på en masse forskelligt – Kræsne børn, nægter jeg at få og det betyder at jeg må ta ansvaret for at introducere dem for en masse forskellige smage og for at få smagsløgene stimuleret, sørger jeg for at tilsætte de 5 grundsmage i vores mad.

image

mormormad

mormormad

Mormormad

image

Mormormad

image

image

image

image

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.