Blog posts

Mormormad 2

Mormormad 2

Velkommen i mit køkken

Mormormad 2

Hvem elsker ikke Mormormad? Grydestegt kylling, gammeldags oksegrydesteg, kartoffelsalat, nakkefilet, culottesteg i stegeso, karbonarder, bøf med løg osv.

Mange af disse retter koges og efterlader en fantastisk fond. Resten af fonden bruger jeg som regel til en lækker suppe – det veksler lidt imellem hot karrysuppe,kartoffelsuppe eller græskarsuppe, eller til en kraftig sauce. Jeg håber jeg kan inspirere lidt til en god omgang mormor mad (flere af retterne er der opskrift på fra tidl. Indlæg)

Herhjemme elsker vi Mormormad, det er faktisk retter der med sikkerhed skaber stor begejstring hos børnene. Det er retter jeg selv er opvokset med. Min mor er virkelig god til alt hvad der har med Mormormad at gøre og hun har oplært mig godt. Vi skifter meget godt imellem retterne herhjemme, det er vigtigt at få varieret mad og jeg prioriterer at børnene lærer at spise og smage på en masse forskelligt – Kræsne børn, nægter jeg at få og det betyder at jeg må ta ansvaret for at introducere dem for en masse forskellige smage og for at få smagsløgene stimuleret, sørger jeg for at tilsætte de 5 grundsmage i vores mad.

image

mormormad

mormormad

Mormormad

image

Mormormad

image

image

image

image

MADfilosoFie - May the force be with you!

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejser, familie, livsstil, skønhed - tips og tricks

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *