Blog posts

Madplaner

Madplaner

Velkommen i mit køkken

Madplaner

Herhjemme laver jeg “madplaner”. Det er et super godt redskab til at mindske madspil, spare penge og få overblik over aftensmaden – Det hjælper os med at få mere varieret mad til hverdag, hvor det ellers ofte, i sidste øjeblik kan ende med de samme “sikre” retter – Netop fordi man ikke har tid eller overskud til at være lige opfindsom hver dag.

Jeg laver madplanerne efter hvilket kød jeg har købt til fryseren og så forsøger jeg at variere det og jeg går naturligvis ud fra vores kalender, så alle planlagte aftaler er ind tænkt. Her tager jeg både hensyn til de travle hverdage hvor vi har sene arbejdsdage, fritidsinteresser eller andre aftaler.

Én gang månedligt handler vi stort ind – Vi køber masser af kød som vi deler op i fryseposer, her har jeg naturligvis tjekket de forskellige tilbudsaviser og lavet indkøbsliste – Ofte er der mange penge at spare på de store kødpakker. Vi køber konserves, pasta, ris, mel, gryn osv. Alt det man normalt bruger i en alm. husholdning. Det betyder at vi kun behøver at handle friske råvarer som grønt brød og mælkeprodukter et par gange ugentligt – Her sparer vi altså også tid og penge 😉

Jeg laver som regel madplan for 2-4 uger ad gangen, men vi følger ikke planen slavisk – Der er altid noget der bliver byttet lidt rundt på, men det er lige meget, for så får vi det bare en anden dag.

Jeg bruger online aviserne til at få overblik over de bedste tilbud og etilbudsavis er også et godt redskab
tilbudsaviser

Jeg har også tit købt kødauktioner hos slagteren, her kan være rigtig mange penge at spare, læs mere her

Nu da vi nærmer os September har jeg valgt at poste hele August madplan – Du finder den på facebook hvor jeg fremadrettet vil poste madplaner og indkøbslister. Følg med her ved at trykke “like” på nedenstående link – Hvis du ønsker at holde dig opdateret.

 

 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.