Blog posts

Madevent hos Lille Østergaard Økologi

Madevent hos Lille Østergaard Økologi

Livsstil, Velkommen i mit køkken

Madevent hos Lille Østergaard Økologi

I weekenden deltog jeg i, hvad jeg vil kalde for en madevent hos Lille Østergaard Økologi. Det var i forbindelse med det årlige høstmarked. Det var en madevent, der handlede om, at jeg skulle servere smagsprøver til de mange hundrede gæster, der både var sultne, nysgerrige og meget positive. Ved min side var min kære mand – han var en kæmpe stor hjælp, og jeg havde ikke klaret det uden ham. Udover mine smagsprøver var der også lækre godbidder fra Restaurant Bühlmann i Aalborg og Klausen fisk og skaldyr i Hune. Det var en spændende og hyggelig weekend, og det var super fedt at få masser af ny inspiration og sparring fra de dygtige kokke. Vi var super heldige med vejret, og der var en helt unik god og varm stemning på det lille høstmarked, der iøvrigt var fyldt med et væld af spændende boder.

En god erfaring

Bjørn Kjelgaard er den innovative landmand bag tiltaget, det var ham, der gav mig og de andre kokke udfordringen om at lave smagsprøver til markedsgæsterne ved brug af råvarer fra hans lille økologi. Det var en super fin udfordring, og jeg var meget spændt på, hvordan det hele ville forløbe – ikke mindst hvordan mit bidrag ville blive modtaget. Modsat de andre deltagende kokke er jeg blot en glad amatør, der elsker at lave mad – jeg har hverken rutine eller erfaring med den slags events. Der var ingen, der vidste noget om, hvor mange smagsprøver det ville kræve, og det var svært at beregne mængde på den ret, jeg havde valgt at servere. Det gik heldigvis overraskende godt!

Det var lidt grænseoverskridende at blive målt og bedømt på min madlavning, men det var en lærerig og fin erfaring, som jeg fik lidt af et kick ud af det. Jeg må indrømme, at jeg holdt vejret ved de første 20-30 (sikkert flere) smagsprøver jeg langede over bordet, men publikums begejstring fik mig beroliget, så jeg kunne nyde at dele min mad med dem. Min høns i asparges blev spist med stor glæde og velbehag, og jeg fik rigtig mange henvendelser ift. opskriften – den finder du lige her.

Hvis du følger mig på Snapchat, (Madfilosofie) har du sikkert set en masse “live videoer” fra det hyggelige høstmarked. Er du ikke med der, skal du naturligvis ikke snydes for en masse stemningsbilleder fra weekenden. Jeg er klar til næste år, og jeg er sikker på det bliver en ligeså vellykket weekend som denne.

Madevent hos Lille Østergaard Økologi

Madevent hos Lille Østergaard Økologi Madevent hos Lille Østergaard Økologi Madevent hos Lille Østergaard Økologi Madevent hos Lille Østergaard Økologi Madevent hos Lille Østergaard Økologi Madevent hos Lille Østergaard Økologi Madevent hos Lille Østergaard Økologi Madevent hos Lille Østergaard Økologi Madevent hos Lille Østergaard Økologi Madevent hos Lille Østergaard Økologi Madevent hos Lille Østergaard Økologi Madevent hos Lille Østergaard Økologi Madevent hos Lille Østergaard Økologi
Se flere billeder på Instagram og på bloggens Facebookside, samt Lille Østergaard Økologi på Facebook.

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.