Blog posts

Kan du koge et æg ?

Kan du koge et æg ?

Tilbehør, Velkommen i mit køkken

Kan du koge et æg ?

Hvor svært kan det lige være, tænker du ? I weekenden faldt jeg over et opslag på facebook med overskriften : “Hvordan koger du det perfekte blødkogte æg”? Jeg blev virkelig overrasket, over de mange forskellige bud der kom. Nogle koger vandet først, og lægger ægget i, lader det “trække” i 10 min. Mens andre gør det omvendte. Nogle mener, at deres æg er blødkogte, når de har kogt i 9 min – andre mener det er ved 4 min. Flest mener dog, at det er blødkogt efter 7-8 minutter. WHAT!? Definer blødkogt! Jeg kom sådan til at grine over det – tænk engang at noget så simpelt som at koge et æg, kan der være så mange forskellige meninger om. Det er det, der er så fantastisk ved mad og opskrifter. Kunsten er at skabe sin egen foretrukne version – alt er tilladt! Jeg morede mig også over mig selv, jeg blev både forundret og småirriteret over, at folk absolut ikke havde forstået konceptet med “blødkogt”æg 🙂

Jeg er ikke i tvivl, ægget puttes i kogende saltet vand i 4,5-5 min (afhængig af størrelsen)

Hvordan koger DU dit æg? 😉

Her er et billede fra i morges hvor jeg nød denne morgenmad

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.