Grillede hvide asparges som tilbehør eller delikat forret
Grillede hvide asparges som tilbehør eller delikat forret – grill temaet fortsætter, og du får her mit bud på en nem og vellykket opskrift. Hvis du spørger mig, er her tale om en rigtig gudespise! Asparges sæsonen er som sagt sat ind, og råvarerene er i sin enkelthed helt fantastiske. En fin, feminin og delikat ret – med et godt glas kølig chaplis til, er den eminent, og egner sig helt perfekt som delikat forret.
Grillede hvide asparges som tilbehør eller delikat forret
Dette skal du bruge
- 8-12 hvide asparges
- 1 pakke god italiensk parmaskinke
- Citronsaft
- Parmesan, revet
- Friskbælgede ærter
- Dild
- Frisk timian
- Smør, 75 gram
- Læsøsalt og friskkværnet peber
Fremgang
- Skær bunden af aspargsene og skræl dem
- Grill de hvide asparges på hver side over direkte varme, i ca. 2 minutter på hver side
- Smelt smøret i en kasserolle og tilsæt lidt citronsaft, dild, salt og peber
- Riv parmesanosten
- Læg dine asparges på en tallerken og hæld smørsaucen over, drys med parmesan, dild, ærter, salt og peber
- Placer parmaskinken på tallerkenen sammen med de øvrige ingredienser
- Anret og pynt retten som du ønsker
Grillede hvide asparges som tilbehør eller delikat forret – nemt og hurtigt!
Rigtig go´appetit og velbekomme!
1 Comment