Blog posts

Et godt tip til en lækker morgenmadssnack

Et godt tip til en lækker morgenmadssnack

Hverdagsmad, Tips & Tricks, Velkommen i mit køkken

Et godt tip til en lækker morgenmadssnack

Du får her et godt tip til en lækker morgenmadssnack, det er også et tip til at undgå madspild. Forleden fik du opskriften på nemme og lækre pita med kebab, og nu får du et tip til hvordan du kan bruge de overskydende pitabrød. Du kender det sikkert selv, at du ender med at smide et par hårde og knastørre pitabrød ud, da de bare har ligget i flere dage uden at blive brugt til noget.

Forleden morgen var jeg komplet udgået for rugbrød, mand og børn havde fået de sidste skiver med i madpakkerne, så jeg var tørlagt og sulten! Heldigvis havde jeg et pitabrød tilovers og sådan opstod ideen altså til denne morgenmadssnack – når sulten melder sig er det om at være kreativ 🙂 Det endte med at blive en lækker morgenmad rig på protein, så de to flade snacks mættede længe! Bagt brieost og bagt æg på super sprøde bunde, toppet med skønne krydderurter, det er bare mums! Jeg ved godt, at en portion skyr ville være et sundere måltid, men denne snack er både sundere og bedre end et rundstykke med ost, så jeg kan roligt anbefale dig at prøve dette – en perfekt morgenmadssnack i weekenden.

Et godt tip til en lækker morgenmadssnack

  • 1 pitabrød
  • Et par skiver brieost
  • 1 æg
  • Lidt friske krydderurter, rosmarin, timian og basilikum
  • Flagesalt og peber
Fremgang

Som du kan se på billederne skar jeg det ristede pitabrød igennem så jeg fik to flader. De to tynde brød blev bagt i ovnen i ca. 10 minutter på 200 grader. En meget nem og hurtig morgenmadssnack som kan varieres som man lyster. Hvis du har fulgt med på bloggen, vil du vide at jeg har en svaghed for bagt brie, se her og glem ikke denne lækre forret.

Et godt tip til en lækker morgenmadssnack Et godt tip til en lækker morgenmadssnack Et godt tip til en lækker morgenmadssnack Et godt tip til en lækker morgenmadssnackEt godt tip til en lækker morgenmadssnackEt godt tip til en lækker morgenmadssnackEt godt tip til en lækker morgenmadssnack

Det var mit bud på et godt tip til en lækker morgenmadssnack, jeg håber du føler dig inspireret 🙂

Go´appetit!

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

2 Comments

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.