Blog posts

Et madunivers af muligheder

Et madunivers af muligheder

Livsstil
 → Annonce for HelloFresh
 indlægget indeholder reklame igennem affiliate links

Et madunivers af muligheder     

Et madunivers af muligheder er ét blandt flere andre gode slogans hos HelloFresh, som jeg har haft fornøjelsen af at teste i denne uge. Konceptet skiller sig ud fra mange andre udbydere af måltidskasser, ved at du her frit kan vælge blandt 15 forskellige nye retter hver uge. Jeg har prøvet en del af disse måltidskassekoncepter, og det har kun oplevet muligheden for at udskifte én enkelt forudbestemt ret. Hos HelloFresh vælger du altså alle retterne fra et velassorteret menukort. Det synes jeg er lækkert. Det kræver blot et par klik på hjemmesiden eller ved brug af deres overskuelige app. Råvarerene er danske, lokale og friske og mængden passede godt til vores familie med to storspisende teenagers. Alle tre retter var velsmagende, sunde og fint sammensat – særligt falafelsalaten er vi blevet inspireret af.

Spar op til 725,- via dette link 

Nemt og overskueligt

Varerne leveres direkte ved din dør, de kommer i en papkasse fyldt med antal poser svarende til antal dage bestilt til. Herudover er der en pose med kølervarer og fryseelementer samt opskrifter. Poserne er markeret med et lille klistermærke, der viser hvilken ret råvarerene er til. Det er super nemt, og gir dig øjeblikkelig et overblik over retterne. Opskrifterne er nemme og simple, du hjælpes trin for trin. Er du som jeg en type der elsker lige at opgradere dine retter med råvarer eller krydderier, der alligevel skal spises, gør du naturligvis bare det. Det giver god mening både ift. smag og madspild.

Læs mere om Madfilosofies holdning til reklame og annoncering lige her

HelloFresh

Bæredygtigt madunivers

Jeg er også ret vild med, at der virkelig er tænkt på miljøet både ift. emballage og madspild. Med det samme fik jeg øje på flere smarte detaljer, tips og ideer til genanvendelse, korrekt affaldssortering – HelloFresh kan endda prale af at være verdens første CO2-neutrale måltidskassevirksomhed. Læs mere om bæredygtighed hos HelloFresh her.

Rabat til mine læsere

I mit lille samarbejde med HelloFresh har jeg fået lov at give 4 gode rabatkoder til mine læsere. Du kan få 30 % rabat på de første to kasser og efterfølgende 10% rabat på de sidste to. Rabatten opnås ved at bruge præcis dette link lige her. Det er ikke sidste gang, vi får mad fra HelloFresh, det er en klar anbefaling herfra – nemt, lækkert og sundt. Se nedenstående billeder. 

Et madunivers af mulighederEt madunivers af mulighederEt madunivers af mulighederEt madunivers af muligheder

Rigtig go´appetit! 

Har du spørgsmål eller kommentarer til mine opskrifter, er du meget velkommen i nedenstående kommentarfelt – jeg forsøger altid at hjælpe.

Når du går i gang med mine opskrifter, må du meget gerne bruge hashtagget #madfilosofie på Instagram eller “Tag” Madfilosofie på Facebook, så jeg kan følge lidt med hos dig. Det er hyggeligt at være med på sidelinjen og se mine opskrifter få nyt liv.

De bedste hilsner

Anne Sofie

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.