Blog posts

Du skal med mig til høstfest

Du skal med mig til høstfest

Ferie og rejsebeskrivelser, Livsstil, Velkommen i mit køkken

Du skal med mig til høstfest

Du læste rigtigt, du skal med mig til høstfest, i hvert fald hvis du er nordjyde!  Du og en hulens masse andre dejlige mennesker er nemlig inviteret til det årlige høstmarked hos Lille Østergaard Økologi, lyder det ikke bare hyggeligt? Det plejer at være et par skønne dage med en masse spændende indslag. Der er noget for enhver, store som små og denne gang vil du kunne finde mig bag gryderne iført kogekone uniform, hvor jeg serverer små smagsprøver fra én af mine bedste signaturretter, naturligvis fremstillet udelukkende af de gode råvarer fra Lille Østergaard Økologi – så kom kom kom og smag!

Hvis du i løbet af weekenden d. 3 og 4 september besøger det hyggelige høstmarked, kan jeg opleves i aktion som glad kogerske og pinlig amatør blandt nogle meget dygtige og anerkendte nordjyske kokke – du må love mig en god og venlig opbakning. Det skal ikke være en hemmelighed, at denne udfordring er en anelse grænseoverskridende og et bette kun angstprovokerende for mig. Jeg glæder mig helt vildt meget og er beæret over, at jeg er blevet spurgt, men jeg ER jo altså bare en madglad amatørkok, der elsker at lave opskrifter og kreere mad til familie og venner. Jeg elsker heldigvis de gode udfordringer, og det er jo et super godt arrangement. Det gør bestemt heller ikke noget, at bloggen bliver profileret lidt mere, det giver mulighed for endnu flere spændende tiltag, events og læsestof til bloggen. Det synes jeg faktisk også, den fortjener, er du ikke enig ?

Læs mere om Lille Østergaard Økologi i nedenstående link.

Økologisk gårdbutik

Del meget gerne begivenheden med dine venner, så de også får mulighed for at deltage i det hyggelige høstmarked. Jeg håber meget på at se dig til festen – jeg lover at forkæle dig med lidt godt til ganen. Hvilken ret tror du mon, jeg disker op med? Det hele foregår d. 3 og 4 september fra 10-17 på Amborgvej 56, Brønderslev.

Udover et væld af spændende boder, hvor du kan købe de herlige råvarer fra gården, kan du også benytte dig af alternative tilbud fra forskellige terapeuter og andre handelsfolk. Der vil foregå en masse gode aktiviteter og underholdning. Læs mere under “begivenhed”.

Aktiviteter :

• Gå på opdagelse på gården
• Hils på alle vores dyr
• Leg i halmlegepladsen
• Rundvisning i frugtplantagen
• Gå eller kør ad handicapvenlig stisystem til søen
• Oplev de arbejdende værksteder
• Sjove aktiviteter for børn
• Bag dig et lækkert snobrød eller en pandekage
• Besøg de mange boder
• Nyd lækre økologiske retter tilberedt af goumetkokke (og mig Madfilosofie 🙂 )
• Hyggelig livemusik og lækkerier i caféen

Du skal med mig til høstfest, skal du ikke ?

Du skal med mig til høstfest
Landmand Bjørn Kjeldgaard

Du skal med mig til høstfest Du skal med mig til høstfest Du skal med mig til høstfest Du skal med mig til høstfest Du skal med mig til høstfest Du skal med mig til høstfestDu skal med mig til høstfest

Du skal med mig til høstfestSer det ikke bare skønt ud? På høstmarkedet er der den dejligste og mest afslappede hippie -øko-urte stemning i bedste nordjyske ånd. Jeg kan varmt anbefale dig at deltage, og børnene er mere end velkomne. Ses vi ?

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.