Blog posts

At rejse er at leve

At rejse er at leve

Livsstil

At rejse er at leve

At rejse er at leve, ja det er faktisk sådan, vi oplever det herhjemme. Italien er et land, der bare har det hele – I hvert fald som feriemål. Det er smukt og mangfoldigt og ligger perfekt placeret i Europa, bare 16 timers kørsel eller 2 timers flyvetur fra Danmark. Jeg vil her fremhæve nogle af de ting ved landet der gir mig tunge høje “hjertebanke slag”

 Smukke strande,fantastisk  mad & vin, lækkert sommervejr, imponerende natur, stor gæstfrihed, bjerglandskab, vidunderlige søer, spændende historie, frodige Øer, smukt sprog, kultur, kunst, mode – Ja, jeg kunne blive ved…

Sidste sommer faldt min mand og jeg pladask for ideen om at holde ferie på Sardinien – Italiens næst største Ø og middelhavets smukkeste. Vi kom dog ikke til Sardinien denne sommer, men nød til gengæld lidt over 2 uger ved henholdsvis Lago Maggiore og Gardasøen, som familie LEVER vi virkelig når vi ferierer.

 Smukke Sardinien er endnu ikke spoleret af turister, og det er ganske få danskere der vælger dette feriemål. Det er hovedsageligt områderne omkring Adriaterhavet, Gardasøen og Toscana der er besøgt af danskerne, men nu hvor flere rejsebureauer har fået destinationen som rejsemål til sommer 2016, er jeg sikker på, at flere vil få øjnene op for den smukke italienske Ø.

Min mand og jeg drømmer om at bruge en hel sommerferie på Sardinien, men vi skal lige ha´ styr på finanser og opsparing, før det kan blive en realitet.

Vi overvejer om vi skal rejse med Primo tours fra Billund eller fra Aalborg lufthavn,  de reklamerer med et samarbejde med TUI ( Star Tour ) 

Hos Primo Tours er det let at se priser og muligheder, det er endnu lidt uklart hvilket tilbud der kommer fra TUI. 

Min mand er havkajakinstruktør, og drømmer om at sejle rundt i denne bugt.

Hvor drømmer du om at holde ferie næste gang ?

 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

2 Comments

 1. Salomon
  9. november 2015 at 1:39 PM
  Reply

  Fedt og sej blok mor

  • Annesofie
   9. november 2015 at 3:52 PM

   Hej Salomon – Tak skal du have, jeg var da ikke klar over at du fulgte med her 🙂

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.