Blog posts

Vil du prøve min opskrift på skærising ?

Vil du prøve min opskrift på skærising ?

Forretter, Velkommen i mit køkken

Vil du prøve min opskrift på skærising ?

Hvis du vil prøve min opskrift på skærising, så skal du holde øje med Den Grønne Asparges. For nogle uger siden kørte Den grønne asparges en opskriftskonkurrence på facebook og instagram (#minBedsteopskrift) Jeg var så heldig at vinde opskriften på “Bedste fiske opskrift”! Juhuu 🙂 Det betyder at min opskrift samt råvarer vil være at finde i “måltidskassen” i uge 16 – yay! Det er sådan noget der betyder en masse for en som jeg. Det er desuden min helt egen improviserede opskrift!

Jeg glæder mig rigtig meget til næste uges levering af måltidskassen hos Den grønne asparges.

Skærising på hvidvinsdamede asparges i flødesauce med porrer.

God appetit!


Vil du prøve min opskrift på skærising ?

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.